Život na vagi

Gabi je nakon dugo godina u showu opet potrčala

Foto: RTL Screenshot
Život na vagi
Foto: RTL Screenshot
Život na vagi
03.04.2017.
u 13:27
Svaki tjedan natjecatelji RTL-ova showa susreću se s novim izazovima, a treninzi im postaju sve teži i intenzivniji
Pogledaj originalni članak

Izazov s ciglama u showu "Život na vagi" pokazao se kobnim za Crveni tim koji je završio na eliminaciji. Pred članovima tima teška je odluka o tome tko će napustiti kuću. Na prvom treningu nakon eliminacija trener Mario Mlinarić nije zadovoljan što ih je jedna osoba napustila te kandidatima priprema neugodno iznenađenje.

''Od sada pa na dalje od mene možete očekivati pakao na treningu!''

Kandidatima postaje jasnije da će biti sve teže i teže, što u nekima izaziva neposluh i demotivaciju koju Mario jednoj kandidatkinji odluči vratiti pozivom voljene osobe.
Za to vrijeme na treningu Plavog tima vlada harmonija i trenerica Sanja zadovoljna je postignutim, posebno ženskim snagama – Silvijom i Gabi koja će prvi put nakon mnogo godina opet potrčati!

Pred timovima je još jedan mali izazov u kojem pobjednički tim osvaja nagradu koja bi im itekako mogla pomoći na sljedećem vaganju – limfnu drenažu koja uklanja višak vode nakupljen u tijelu. Timovi se u parovima natječu tko će dulje izdržati zajedničkim snagama dlanovima držati disk u zraku, a par koji postigne najbolje vrijeme u ovom izazovu osvaja posebnu nagradu – od bilo koje osobe u kući može zatražiti što god hoće!

Kao šećer na kraju napornog dana pobjednički par malog izazova naređuje svima – danas imamo tulum do zore!

Kako je izgledao tulum, možete pogledati večeras u 20 sati.

 

>>Marin u suzama napustio show, a Hana poručila plavima: Ja treniram samo s pobjednicima

>>Marijana Batinić uplakana napustila studio​

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.