zelena manekenka

Gisele Bundchen opušta se pospremanjem i brigom za okoliš

Foto: Reuters
Gisele Bundchen opušta se pospremanjem i brigom za okoliš
09.12.2010.
u 15:34
Otkako je postala majka malom Benjaminu Gisele se predala kućanskim radovima i ekologiji pa čak i novu kuću u Los Angelesu gradi od recikliranog drva
Pogledaj originalni članak

Brazilska manekenka Gisele Bundchen, otkako je postala majka 12-mjesečnom Benjaminu, ne može prestati pospremati kuću.

- Kućni poslovi na mene imaju terapeutski učinak. Otkako sam roditelj drugačije gledam na životne vrijednosti i imam potpuno drugačiji pogled na svijet - kazala je lijepa Gisele koja se osim o kući i sinu Benjaminu brine i o trogodišnjem Jacku, sinu svoga supruga Toma Bradyja iz njegova prvog braka.

Uz sve to ljepotica stiže brinuti i o ekologiji, a čak se i globalno aktivirala ne bi li podigla ekološku svijest svojih obožavatelja. Nedavno je izradila internetsku stranicu "Gisele and the green team" koja je dizajnirana da promovira brigu o zdravom okolišu što je 30-godišnjoj Gisele izuzetno važno.

- Tom i ja u Los Angelesu gradimo kuću od recikliranog drva kako se radi našeg doma ne bi rezalo živo novo drveće, a opremljena je i solarnim pločama. I naša kuća u Costa Rici strujom se napaja od snage vjetra i ima solarne ploče. A kako u tom podneblju kiša pada oko pet mjeseci godišnje, kišnicu koristimo umjesto vode. I moj sin Benjamin naslijedio je igračke od svojeg starijeg brata Jacka kako bismo kupovali što manje novih jer one će, kad dečki odrastu, ionako postati beskoristan otpad koji zagađuje zemlju - ispričala je osviještena Gisele. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.