'ljubav je na selu'

Gledatelji komentirali Krunine kandidatkinje: 'Jadan on! Koju god izabere, poslije putovanja će ostati sam'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
02.06.2022.
u 09:10
Farmer Kruno razgovarao je sa svojim kandidatkinjama prije odluke o izbacivanju, a svoja predviđanja o događajima nakon showa te dojmove o kandidatkinjama na društvenim mrežama iznijeli su gledatelji.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj emisiji showa 'Ljubav je na selu' farmer Krunoslav bio je tužan jer mora izbaciti jednu djevojku. Ova odluka Kruni je jako teška.

- Sutra je izbacivanje... Volio bih da se i dalje čujemo mobitelom, telefonom, da se nađemo i družimo... To je moja želja kao farmera. Falit ćete mi nakon ovoga – rekao je, a njegovu sjetu primijetile su i kandidatkinje Ines i Irena.

– Njemu uopće nije važno koja će od nas ostati. Njemu je važno da on navečer može gledati TV s nekom od nas i da nije sam, da mu netko kuha -  komentirala je Ines. - Naravno da sam usamljen, slobodan sam čovjek, želim ženu koja bi sa mnom dobro i zlo dijelila – kazao je farmer.Irena je za farmera rekla da je predivan i neiskvaren. – Držao bi svaku ženu kao kap vode na dlanu – kazala je.

Ova događanja komentirali su i gledatelji na društvenim mrežama. Istaknuli su da je trebao ostaviti Gordanu, koja je prva napustila njegovu farmu.

– Goga je bila iskrena i radišna, ali nije bila atraktivna. Od ove dvije koju god izabere, poslije putovanja će ostati i dalje sam – pisali su gledatelji. – Trebao si izabrati Gogu, ne pasti na vanjštinu – savjetovali su mu. – Bolje i sam nego s bilo kim. Mislim da je izbacio onu iskrenu nažalost – istaknula je jedna osoba.

Foto: Facebook screenshot
– Ove dvije djevojke su potencijalne mladenke i iduće sezone – komentirali su. – A jadan čovjek. On je ono baš u duši dobar i naivan, a ne zna uopće s kim ima posla – pisali su gledatelji.

Foto: Facebook screenshot
Na kraju su mu obje kandidatkinje savjetovale da prespava i ujutro odluči koju će djevojku izbaciti, a farmer ih je pitao hoće li i njima biti teško rastati se od njega te im poželio sreću.

VIDEO Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LE
lepizg
09:18 02.06.2022.

Jel ovo vijest za dnevne novine? pratite i farmu?