'večera za 5 na selu'

Gledatelji kritizirali Nikolinino ponašanje: 'Kako ne zna pravila, totalno me razočarala'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Screenshot
24.03.2023.
u 08:36
Nikolina je istaknula da je Oliver kopirao njezinu večeru, a zamjerila mu je i na tome što je popio aperitiv samo kod sebe doma, a kod drugih nije htio. Ove njezine primjedbe i gledateljima su zapele za oko što su komentirali na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Ovaj tjedan u showu 'Večera za 5 na selu' gledatelji imaju mogućnost pratiti natjecanje i druženje natjecatelja iz Siska i Petrinje. Sinoć je za ekipu kuhao umirovljenik Oliver, a kandidatkinja Nikolina istaknula je svoje nezadovoljstvo njegovom večerom, što su primijetili i gledatelji.  Naime, Nikolina je istaknula da je Oliver kopirao njezinu večeru, a zamjerila mu je i na tome što je popio aperitiv samo kod sebe doma, a kod drugih nije htio. 

- Oliver je samo kod sebe nazdravio, meni je to nepristojno. On kod nikog nije htio nazdraviti, jedino kod sebe - prokomentirala je. Komentirala je i to što su za predjelo jeli kobasice, sir i ostale suhomesnate proizvode, ali nisu bili njegovi.

- Smeta mi što to nisu njihovi proizvodi i ne možeš se kititi tuđim perjem - rekla je Nikolina i naglasila kako se Oliver, za razliku od nje, uopće nije pomučio za predjelo, a smetalo joj je i što nije pričao tijekom jela.

- Kad sam vidjela glavno jelo na tanjuru, mrak mi je pao na oči. Jedino što je bilo promijenjeno je pire krumpir, a i buncek je bio kupovni. Tuga s juga, baš me razočaralo - dodala je te istaknula da ej to kopiranje njezinog jela. Kap koja je prelila čašu bio je desert, za koji je isto zaključila da je kopiran.

- Ne može biti štrudla kao kod mene. Ovo je kopija moje večere, ja sam razočarana. Ne mogu reći da sam ljuta, ali baš sam razočarana - rekla je.

Inače, Nikolina je bila uvjerena da se radi kopiranju, a jelovnici za tjedan moraju se predati prije ponedjeljka te se ne smiju mijenjati, što se, čini se, ova natjecateljica nije znala. Gledatelje je razljutilo Nikolinino ponašanje, a svoje komentare ostavljali su na društvenim mrežama.

- Što se prijavljuju na kulinarski show kad ne znaju pravila - napisao je jedan korisnik.

- Nikolina me totalno razočarala - glasio je drugi komentar

- Kako ne znaju pravila ako su predali jelovnike ranije! – dodali su drugi, kao i istaknuli da im je baš pala u očima zbog ovakvog ponašanja.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Oliver je pripremio predjelo naziva Domaća zakuska, glavno jelo Sočno i moćno, a za desert Moj prvi kolač. Domaćin je bio nervozan tijekom cijele večeri, a njegova je supruga rekla da je imao preveliku želju da svima udovolji pa je izgorio. Zoran je dodao da se stvarno potrudio oko dekoracije stola, no da su njegova jela dobila prolaznu ocjenu te mu je zasmetalo što su se ponavljale neke namirnice s Nikolinine večere. Ukupno je osvojio 35 bodova. 

Za početak druženja domaćin je goste ponudio rakijama od breskve, višnje i oraha. Gosti su bili prilično tihi tijekom predjela, a domaćin je za glavno jelo poslužio buncek s kiselim zeljem i pire krumpirom dok je Zoranu ispekao pileći batak i zabatak. Za desert je Oliver poslužio štrudlu s jabukama. Nakon poklona stigla je i muzika i svi su se napokon opustili i malo zapjevali. Branka je svog supruga ocijenila desetkom zato što joj je sve bilo super i voli taj stil kuhanja, Matea i Nikolina dale su po devetku jer im je previše sličilo Nikolininoj večeri, a Zoran je ponovno dao najnižu ocjenu uz objašnjenje: „Desert je bio presuh.“

VIDEO Stavros nam se javio iz bolnice i otkrio kako se osjeća

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.