Ples sa zvijezdama

Gledatelji ne štede Vlatku Pokos nakon ispadanja: 'Jako je frustrirana, sama sebe omalovažava i ponižava'

Foto: Nova TV, Facebook
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Facebook
Foto: Facebook
14.03.2022.
u 07:49
Nakon ispadanja Vlatke Pokos i njezina plesnog partnera Matea Cvenića užarile su se društvene mreže, a mnogi su bivšoj TV voditeljici zamjerili komentar koji je uputila Maji Šuput.
Pogledaj originalni članak

Bivša televizijska voditeljica Vlatka Pokos (51) prva je ispala iz nove sezone zabavno-plesnog showa ''Ples sa zvijezdama''. Nakon energične sambe koju je otplesala sa svojim plesnim partnerom Mateom Cvenićem osvojila je samo 21 bod zbog čega je završila u duelu u kojem je odmjerila plesne snage s Ivanom Čuljak i njezinim plesnim partnerom Ivanom Jarnecom. Nakon duela publika je odlučila da show napuštaju Vlatka i Mateo, a ovakav rasplet situacije iznenadio je i nekadašnju TV voditeljicu koja je zbog ovog angažmana stigla iz Kanade.

Foto: Nova TV

– Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego što sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Majo da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao – kazala je Vlatka nakon ispadanja iznenađenoj voditeljici Maji Šuput, a nije dugo trebalo da Vlatkino ispadanje postane glavna tema rasprava na društvenim mrežama.

"Ono njeno na kraju kako bi Maji 'preotela' posao, sve je reklo o njoj", poručila je jedna gledateljica. "Zašto? Pa to i je njen posao", branila je druga Vlatku.  "Ne, taj specifičan posao nije njen. Neumjesan komentar", zaključila je ljutito.

Foto: Facebook

Bilo je i onih kojima je bilo žao Vlatkina plesnog partnera. "Meni je žao, Matea, vidjelo se koliko mu je krivo! 😔 Ali on je dao sve od sebe, sigurna sam. A Vlatkica je sve zeznula", komentirala je jedna gledateljica.

"Vlatka je jako frustrirana, ne zna se kontrolirati u javnosti te je sklona ispadima. Takvim ponašanjem sama sebe omalovažava i ponižava. Žalosno", bila je odrješita druga.

"Vlatka bi Maji preotela posao, večeras je Hrvatska rekla što misli o njoj, glasanjem ju je pobijedila slastičarka", nadovezala se pak treća.

A bilo je i onih koji žale zbog Vlatkinog ispadanja. "Ja sam samo gledala radi nje. Sad mi je sve dosadno i predvidljivo. Vlatka im diže gledanost jer je sva takva, kakva je. Svi ostali su sladunjavi. Ona bi preuzela malo posao voditelja? 🤣 Vlatka je kraljica showa. Na granici finog ekscesa. Mogli su to još malo produžit", rekla je jedna od gledateljica koja je svoje mišljenje također izrazila na službenoj Facebook stranici showa Ples sa zvijezdama.

Foto: Facebook

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna! A veseli me i reakcija kritičara"

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

JO
JosefKa
08:31 14.03.2022.

O kakvom "poslu" pisete? I jedna i druga nemaju nikakvih kvalifikacija, nisu izucile- nista. Prije je bar Helga Vlahovic imala skolu izgovora za voditelje. Morao si nesto znati da bi vodio razgovor vrijedan gledanja. Ovo je nista. Veliko nista.

JO
jocoudriga
10:02 14.03.2022.

"Ples sa zvijezdama" !?.... Tko je zvijezda? Vlatka Pokos!?!?

AV
avangero
10:20 14.03.2022.

O čemu vi razglabate, dok rusi šalju rakete na Zagreb vi izvadili iz naftalina ljubiteljicu starina pa ju dižete u nebesa, morti se u nju zabije neki stari ruski dron.