večera za 5

Gledatelji o ponašanju kandidata na večeri: 'Vidi se kako je jeo desert, dvoličan je do neba'

Foto: screenshot Facebook
Foto: screenshot Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
01.10.2024.
u 10:40
Prva je kuhala agentica za nekretnine Ivana Mataija koja je za svoju večeru dobila ukupno 32 boda. Suzana i Leonela udijelile su joj devetke, a Ivan je zbog presuhog lungića dao osmicu. Svega šest bodova Ivani je dao Marin, kojem je u predjelu falio kopar, u glavnom jelu sol, a i meso mu je bilo tvrdo. Njegovo ponašanje komentirali su i gledatelji.
Pogledaj originalni članak

Ovaj tjedan show "Večera za 5" prikazuje ekipu iz Rijeke i okolice, a sudjeluju Ivana, Ivan, Suzana, Leonela i Marin. Prva je kuhala agentica za nekretnine Ivana Mataija koja je za svoju večeru dobila ukupno 32 boda. Suzana i Leonela udijelile su joj devetke, a Ivan je zbog presuhog lungića dao osmicu. Svega šest bodova Ivani je dao Marin, kojem je u predjelu falio kopar, u glavnom jelu sol, a i meso mu je bilo tvrdo. - Soli je falilo sigurno, meso je bilo tvrđe nego je trebalo. Lungić je trebalo možda rezati na manje šnite - istaknuo je Marin koji je i gledateljima upao u oko. Svoj dojam o večeri i njegovim komentarima opisali su u komentarima na društvenim mrežama. 

"Onaj umišljeni bi pojeo Božju nogu, a dao je šest. Ona žena samo šuti, a na kraju je rekla da je atmosfera mogla biti bolja. Užaaas!", jedan je od komentara, a drugi su dodali da su svi kalkulirali kada su davali ocjene. "Čudna ekipa, čudni ljudi", dodala je druga osoba. "Nek se vidi kako je taj jeo desert, ulizuje se, a dvoličan do neba", istaknuli su gledatelji.

Foto: screenshot Facebook

Podsjetimo, Ivana je gostima poslužila deset nazvan 'Bonaca' kojeg je prvog i radila. Radi se o ledenom vjetru - jednom od najpopularniji kolača u showu. Nakon deserta prihvatila se Ivana 'Grčkog neverina', pohanih paprika s tzatziki umakom. A posljednje jelo koje je kuhala bio je 'Lungomare' - punjeni lungić s kuhanim krumpirom. 

Za aperitiv je ekipi ponudila teranino s tartufima, travaricu, pelinkovac i domaću šljivovicu. Uslijedilo je predjelo koje je prvo stiglo pred ekipu. "Predjelo mi je izgledalo dosta jednostavno, falila je možda još koja sitnica u dekoraciji. Bilo je jako dobro, paprika se slaže sa sirom", otkrila je Leonela. "Ivana je vodila glavnu riječ za stolom, odlična domaćica", komentirao je Ivan, pak, domaćicu. "Umak me se i nije dojmio, punjena paprika odlična", zaključio je.

Stigao je uskoro lungić. "Glavno jelo je bilo lijepo servirano, domaćica se potrudila", komentirala je Suzana. "Možda malo preobilno", dodala je Leonela. "Soli je falilo sigurno, meso je bilo tvrđe nego je trebalo. Lungić je trebalo možda rezati na manje šnite", zaključio je Marin. "Lungić je bio suh i neslan", složio se i Ivan.

Ledeni vjetar posljednje je jelo koje je stiglo pred ekipu. "Fantastičan mi je bio izgled deserta", komentirala je Suzana. "Nikad nisam jela ledeni vjetar u čaši", dodala je Leonela. "Okus deserta mi je bio dobar, slatko, što i volim", zaključio je Ivan. Za kraj je ekipi udijelila prigodne poklone, a potom je uslijedilo i iznenađenje - Suzi i Tea su s ekipom izrađivale svijeće. "Volio bih da je bila glazba", komentirao je Ivan.

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Foto: Instagram screenshot
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Zagreb: "Ma?i?" Marko Grubni? predstavio knjigu "Otkrit ?u vam tajnu"
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Zagreb: "Ma?i?" Marko Grubni? predstavio knjigu "Otkrit ?u vam tajnu"
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.