SUPERTALENT

Gledatelji razočarani finalistima: 'Žiri užasa! Neka doniraju novac u pametnije svrhe'

Foto: Facebook
Supertalent
Foto: Facebook
Supertalent
Foto: Nova TV
13.12.2021.
u 08:36
"Ovo nema više veze s talent showom. Promoviranje kluba u finalu. Pjevanje i ples isto treba zabraniti u talent showu. Ovu emisiju treba ukinuti, uzalud se baca novac na pobjednika. Neka doniraju novac u pametnije svrhe. U subotu je Želim život. Neka tamo doniraju novac od Supertalenta", oštar je bio drugi gledatelj Supertalenta
Pogledaj originalni članak

Posljednja polufinalna emisija Supertalenta donijela je još tri finalista koje ćemo gledati iduće nedjelje, no čini se da odabir žirija nije bio po volji gledateljima. Na Facebook stranici Supertalenta većinom su komentirali kako im nije jasno zašto je žiri u finale poslao pjevača Marka Puškarića. 

"Ajde, neki pjevači iz prijašnjih večeri, ajde mali Bećarac prošli put, al ovaj Mark u finale... Žiri užasa", komentirao je jedan gledatelj. "Sramota od supertalent showa. Ovo nema više veze s talent showom. Promoviranje kluba u finalu. Pjevanje i ples isto treba zabraniti u talent showu. Ovu emisiju treba ukinuti, uzalud se baca novac na pobjednika. Neka doniraju novac u pametnije svrhe. U subotu je Želim život. Neka tamo doniraju novac od Supertalenta", oštar je bio drugi gledatelj. 

"Mark nije zaslužio finale. Samo cvili. Očito ima dobru vezu, ipak je Hercegovac", "Kaže ovaj Bagarić: ne mogu vjerovati da sam u finalu , ne možemo ni mi prika, nisi bio za prolazak", "Svaku nedjelju si ponovno oduzmem život i nikako da naučim", redali su se komentari. 

Inače, osim Marka, u finale su ušli i Siena Uremović te Taekwondo klub Split. Ni njihovi nastupi nisu bili po volji nekim gledateljima.
"Ova Australka... bezidejno i mahnito bacanje po pozornici je supertalent..WTF???????", mišljenja je gledatelj Supertalenta. 
Oni koji su prema mišljenju gledatelja trebali proći u finale jesu žongler Oleksandr Koblykov te rumunjska kazališna skupina  Lightwave Theatre. 
Mark Bagarić kazao nam je kako je presretan zbog ulaska u finale. 

– Stvarno nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. Na "Supertalent" sam došao kako bih mogao dati sve najbolje od sebe i na kraju sam uspio doći do finala, što je za mene veliko iznenađenje – rekao je Mark, koji glazbu voli još od djetinjstva, a osim u "Supertalentu", nastupao je i u jednom njemačkom talent-showu koji mu je pomogao da stekne iskustvo i osjeti kako je nastupati na velikoj pozornici.

VIDEO: Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
dubrix
11:52 13.12.2021.

Gledatelji su stalno razočarani i stalno gledaju to čime su razočarani, je li to sinonim za "budale"?

OK
okvals54
10:32 13.12.2021.

Tko vam je kriv sto gledate tu budalastinu,cisti mazohizam.

KO
Kološanin
12:56 13.12.2021.

Bez gledanja finala, zna se da će pobijediti Taekwandoo, jer više rodbine i prijatelja za pozive ima njih 20 od jednog, ma kako talentiranog pojedinca.