Supertalent

Gledatelji se obrušili na Martinu zbog njezinog ponašanja prema natjecateljici: Pomalo prelazi svaku granicu

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
14.11.2022.
u 10:00
Kandidatkinja Branka Čikeš koja je ostala upamćena po izjavi da ju je u show pozvala Maja Šuput ove godine je za svoju audiciju odabrala pjesmu 'Nono, Moj Dobri Nono'.
Pogledaj originalni članak

Žiri je među kandidatima osme epizode showa "Supertalent" vidio i jedno poznato lice jer se na pozornicu vratila prošlogodišnja kandidatkinja Branka Čikeš koja je ostala upamćena po izjavi da ju je u show pozvala Maja Šuput. Ove godine Branka je za svoju audiciju odabrala pjesmu 'Nono, Moj Dobri Nono', a osim toga ispričala je i nekoliko viceva kojima je zabavila žiri.

Unatoč tome što ni ove godine nije uspjela osvojiti prolazne glasove, Branka je na Fabijanov zahtjev izvela i dodatnu izvedbu, a cijela je publika u studiju s njom jednoglasno zapjevala pjesmu 'Ako me ostaviš'. Gledateljima se nisu svidjeli izrazi lica Martine Tomčić i komentar: Dobro, dosta. Osim toga nije ništa rekla, ali gledatelji joj zamjeraju ovakvo ponašanje prema Branki. 

- Martina pomalo prelazi svaku granicu. Mogla bi se i njena stolica tamo zatresti. Zašto je mi moramo gledati, sigurno ima i drugih kompetentnih a puno kulturnijih kandidata za tu svrhu. Žena se veseli, radije bi nju gledala nego ovu Martinu, mogla bi više ljubaznosti pokazati kao i ostali - ni njima nije bilo ok al bar bili ljudi. Martina s tim s svojim facama je je već dozlogrdila...mogla bi bar malo glumiti i neku pozitivnu riječ dati...Maja kakva god da je ima obzira i poštovanja prema starijima bez obzira na talent. Martinu maknite. Martinu mičite iz žirija. Žena je za svoje godine baš simpatična. Baš draga žena. - komentirali su gledatelji Supertalenta ponašanje članice žirija koja je Branki odmah na početku njezine izvedbe stisnula x.

VIDEO Čarobni koncert Doris Dragović u Splitu na kojem joj je publika priredila posebno iznenađenje

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

JO
jocoudriga
10:28 14.11.2022.

Sretne li zemlje sa ovim supertalentima... ne znaš koji su bolji; žiri ili žirirani...

ED
edvardl
13:23 14.11.2022.

Od ovih "talenata", gori je jedino žiri!

LA
Larap
12:45 14.11.2022.

Martini bi bilo bolje da kaze producentima da se emisija zove supertalent a ako oni ne znaju prepoznati niti talent neka pronadju drugi posao . Jer netko je sve ove ljude uvjerio da mogu na tv . I onda ih pred javnoscu spustaju na zemlju a trebalo im je to reci cim su stigli na audiciju.