Komentari

Gledatelji su svašta poručili Silvijani iz 'Večere za 5': Milostiva kalkulira s ocjenama

Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
17.06.2022.
u 08:31
Publika ovaj tjedan najviše komentira ponašanje Silvijane koja uvijek ima neki prigovor i njezino ponašanje im nikako nije jasno.
Pogledaj originalni članak

U četvrtak navečer u 'Večeri za 5 na selu' domaćin je bio 51-godišnji dočasnik u mirovini Mario Jukić koji je svojim vedrim duhom, dobrom atmosferom i dalmatinskim jelima jednostavno osvojio protukandidate i na kraju večere je osvojio 38 bodova. Pršut, sir i masline servirao je svojim gostima za predjelo, a za glavno jelo je pripremio teletinu s povrćem pod pekom, a za Marinelu koja je vegetarijanka je napravio tjesteninu s tunom i rajčicom.

Za kraj večere je poslužio kremšnite koji je pripremio po po receptu svoje partnerice, a gosti su ostali ugodno iznenađeni slasticom. Publika ovaj tjedan najviše komentira ponašanje Silvijane koja uvijek ima neki prigovor i njezino ponašanje im nikako nije jasno i uvjereni su kako kalkulira jer želi pobjedu. 

Foto: RTL, Facebook

- Ekipa super, a Silvijana na neki način simpatična, al kad krene ocjenjivanje digne mi tlak. I meni,sve hvali,  a na kraju ocjene 8 i jučer 9. Atmosfera isto super a Silvijana, nju neću ni komentirati - ocjene katastrofa. Silvijana zalutale u ovu ekipu. Ma super su, a umjetnica neka mudrica. Super ekipa dobra jela zabava...lijepo je kad nema zlobe i kalkulacija. Svi su mi ok, ali gospođa milostiva je posebna na svoj umjetnički način...U svakom slučaju jedna među boljim ekipama... Silvijana nije u redu, davati niske ocjene. Ekipa je super. Silvijana , milostiva kalkulira s ocjenama jer želi pobijediti. Pala je u očima - dio je komentara koji su nakon sinoćnje emisije gledatelji napisali na Facebook stranici RTL-ovog showa "Večera za 5 na selu".

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu

uživaju u rodno gradu

Adriana Ćaleta- Car pozirala sa sinčićem, pažnju su ukrale modne kombinacije čija je cijena oko 23.000 kuna

Lijepa Adriana poznata je ljubiteljica mode pa je tako za ovu prigodu odabrala lepršavu haljinu leopard uzorka koju je kombinirala s mule natikačama zebra uzorka, a kombinaciju je upotpunila Balenciaga torbicom čija je cijena oko 21.400 kuna i naočalama dok je maleni Mauro odjeven u Burberry kompletić prepoznatljivog uzorka čija je cijena preko 1700 kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.