gospodin savršeni

Gledatelji zasuli uvredama Tonija i Stankicu nakon zajedničke noći: 'Sve je to zbog novca'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
29.04.2022.
u 08:45
Gospodin Savršeni je proveo dan i noć sa Stankicom. Njihov spoj započeo je s tantra učiteljicom Dolores Antić koja im je pojasnila kako se mogu dodatno povezati, a nastavio se u stanu Gospodina Savršenog, gdje su u intimnoj atmosferi razgovarali o važnim temama.
Pogledaj originalni članak

U sinoćnoj je epizodi showa 'Gospodin Savršeni' Toni proveo dan i noć sa Stankicom. Njihov spoj započeo je s tantra učiteljicom Dolores Antić koja im je pojasnila kako se mogu dodatno povezati, a nastavio se u stanu Gospodina Savršenog gdje su u intimnoj atmosferi razgovarali o važnim temama.

Na društvenim mrežama nižu se reakcije oko njegovog odabira Stankice. „Ma ona je toliko iritantna i umišljena. Scenarij bez veze“, napisala je jedna osoba.

Foto: Facebook screenshot
„Pola toga je gluma. Nije sve! No, dobar dio ovog showa je namješten. Možda se neke i jesu zaljubile, ali to sve zbog novca“, bio je dojam druge osobe. Neki od gledatelja zaključili su da Toni želi svaku djevojku.

„Ovakvih 'Gospodina Savršenih' u mom selu ima koliko hoćeš. Koja sprdačina“, istaknuli su neki. Drugi su pak komentirali odnose među djevojkama te istaknuli da ih oduševljavaju reakcije drugih djevojaka, posebne Amre. 

Foto: Facebook screenshot
Idućeg dana Toni je djevojke pozvao na grupni spoj na kojem su pisale bračne zavjete. Najviše mu se svidio onaj Karolinin, a gledatelji su imali reakcije i na to. „Karolina je mustra kakvu treba tražiti, podmukla i pretvara se i sebe vidi kao jedinu pobjednicu, a u stvari joj nimalo nije stalo do Savršenog. Iz takvih mirnih viri podmuklost. Stil govora o njoj govori kakva je osoba, ljigavica !“, dojam je jedne osobe.

Foto: Facebook screenshot
Inače, u jučerašnjoj epizodi posebno je emotivna bila Josipa koja je istaknula da želi da se netko za nju bori te izrazila želju za izlaskom iz showa.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZO
zoranos
10:25 29.04.2022.

Pitanje je što je gluma, produkcija a što stvarnost. I to je problem kod ovakvih emisija jer je sve zapravo samo fikcija. Ako nije gluma i režija onda je emisija za svaku osudu, jer tamo vidimo žene koje trpe emotivne traume - doslovno te se žene tamo mući (emotivno). Ponavljam ne znam što je - volio bi da je gluma, jer ne volim kad netko pati.

ZD
zdravljak
09:27 29.04.2022.

Ma daj.. zbog novca!?!?!?! A ja mislio da njih dvoje nemaju kaj pametnije radit pa se slikavaju da bi moja susjeda Milica imala kaj radit kad joj se ne da mužu i djeci skuhat ručak ili susjeda Marija da ne mora peglat!