VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledateljima opet zasmetale igrice: 'Podmukle su, nekim ljudima ništa nije dovoljno'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
01.06.2022.
u 09:58
Bez obzira na velike porcije, gosti su redom komentirali kako je Nataša pripremila vrlo ukusnog šarana: „Jelo je bilo vrhunsko, onako kako treba biti“, zaključila je Ruža i na kraju Nataši dala osmicu, a to se nije svidjelo gledateljima
Pogledaj originalni članak

U sinoćnjem izdanju "Večere za 5 na selu" domaćica Nataša kuhala je cijeli dan i na kraju dobila 37 bodova. Zvijezda večeri bio je šaran na rašljama, a goste je na prvi pogled zaprepastila obilna porcija glavnog jela. „Je li bio veći oval?“ našalio se Ivan, a Sabina je nadodala: „Kao da je cijelo jezero šarana došlo na stol…“ Bez obzira na velike porcije, gosti su redom komentirali kako je Nataša pripremila vrlo ukusnog šarana: „Jelo je bilo vrhunsko, onako kako treba biti“, zaključila je Ruža i na kraju Nataši dala osmicu, a to se nije svidjelo gledateljima. 

Foto: Facebook

- U zadnje vrijeme tko kuha ponedjeljkom ostatak tjedna kalkulira, razočarala me Sabina, Ruža u svome podmuklom stilu - komentirala je gledateljica. 

- Žena si je baš dala truda i večera je izgledala super, čak je i poklon za svaku pohvalu ali nekim ljudima nikad ništa nije dovoljno nažalost...čast izuzecima - dodala je druga gledateljica. 

Foto: Facebook

- Zaslužila je veće ocjene...počele su intrige..Ruža kaže.. "Domaćica često ustajala od stola" iz tog razloga manja ocjena.. - još je jedan komentar upućen Ruži. 

- "Lako" što su ženi skinule ocjene, ali "razlozi" ubijaju. Dakle, uvijek isti princip. Katastrofa - primijetila je gledateljica emisije. 

U komentarima se javila i sama domaćica Nataša, koja je pokušala smiriti situaciju. 

Foto: Facebook

- Ljudovi dragi, hvala na komentarima, ja sam prezadovoljna, presretna jer sam ostvarila svoj cilj, a to je promovirati svoj OPG ,svoju općinu, život u ruralnim krajevima ,očuvanje tradicije i podrška udrugama koje imaju iste ciljeve...Ekipa je vrhunska i zato vas molim da nikoga ne vrijeđate nego pogledajte sve emisije i bit će vam jasno... - napisala je Nataša. 

VIDEO: Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije 

ČEKAJU SE NALAZI

Emotivna ispovijest oca Vidoja Ristovića: 'Uzrok smrti nije zatajenje srca, maserka nešto krije, u strahu je'

– Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima kazati kad će poslati nalaze nego meni, ne znam iz kojeg razloga. Otkako mi je sin umro, ne znam što je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa govoriti. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje – kazao je Miša Grof.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.