denise richards

Glumica je glasila za jedno od najljepših lica Hollywooda, a danas nakon estetskih korekcija izgleda drugačije

Foto: Profimedia
Foto: Press Association/Pixsell
denise richards
Foto: BigPictures/PIXSELL
Denise Richards
Foto: Big Pictures/PIXSELL
sheen richards
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.09.2023.
u 19:55
Glumica Denise Richards je snimljena na večeri s prijateljicom, a njezino lice bez dorada i Photoshopa pokazalo je ono o čemu se već dugo piše. Iako je oduvijek krase prekrasne crte lice i prirodna ljepota, Denise je danas samo sjena onoga zbog čega su je hvalili.
Pogledaj originalni članak

Holivudska glumica Denise Richards (52) dugo je bila jednom od najljepših holivudskih glumica, no ni ona nije mogla reći 'ne' estetskim korekcijama. Danas zbog svega izgleda drugačije, a to su uhvatili i paparazzi.

Naime, Denise je snimljena na večeri s prijateljicom, a njezino lice bez dorada i Photoshopa pokazalo je ono o čemu se već dugo piše. Iako je oduvijek krase prekrasne crte lice i prirodna ljepota, Denise je danas samo sjena onoga zbog čega su je hvalili.

Foto: Profimedia

Glumičin privatni život dugo je budio zanimanje media, a pogotovo nakon udaje za glumca Charlieja Sheena s kojim je provela četiri godine, od 2002. do 2006. godine. Par je zajedno dobio dvije kćeri: Sami i Lolu, a njihov je razvod bio toliko mučan da je Richards u jednom trenutku zatražila zabranu prilaska za Sheena. Sudski su se borili i za skrbništvo nad kćerima.

No, nakon njihovog burnog razvoda, medijske stupce počela je puniti i njihova kćer Sami (19) i to tako što je objavila da će se baviti pornografijom. Uz to izjavila je da će se prije prvog angažmana podvrgnuti operaciji povećanja grudi, a dodala je i da su njezini roditelji odlučili podržati njezinu odluku.

Sami je prošle godina otkrila da je napravila svoj profil na stranici za odrasle, Only Fans, a ta se  vijest nimalo nije svidjela njezinom ocu koji je kazao kako onda to ne bi radila da je pod njegovim krovom. 

Nakon toga Sam je pratiteljima otkrila i da će s njom na tome raditi i majka. 

VEZANI ČLANCI

 

- Kao što znate, uskoro ću snimati sa svojom majkom. Ako se javiš, pobrinut ću se da ti pošaljem poseban i slatki video nas obje - napisala je Sam na Only Fansu. Obožavatelji su se zgrozili time. 

- Imam dvije kćeri i smatram da je ovo vrlo uznemirujuće. Volim svoje djevojke, ali ovo je toliko odvratno - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

- Tko to, dovraga, radi sa svojim djetetom? To je krajnje neprimjereno - napisao je drugi korisnik.

VIDEO: Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:53 10.09.2023.

A kako bi to trebala izgledati sa 52 ?!?

DU
Deleted user
20:28 10.09.2023.

A što reći. Nakon ovih pomodnih botoksiranja i tetoviranja mnogi će se kajati i sramiti svog izgleda .

JO
jozakontra
07:22 11.09.2023.

žena ima 52. godine i izgleda odlično.