Promijenila izgled

Glumica koja je 80-ih bila tiha patnja mnogima operacijama je pokušala vratiti samopouzdanje

Foto: Profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
20.07.2020.
u 16:08
Kelly LeBrock bila je i u paklu droge i bila je u turbulentnom braku sa Stevenom Seagalom i nakon što joj je karijera krenula prema dolje pokušala je samopouzdanje vratiti estetskim operacijama i pretjerala je.
Pogledaj originalni članak

Zahvaljujući filmu "Žena u crvenom" Kelly LeBrock (60) uživala je slavu i postala je filmska ikona 80-ih godina i tiha patnja mnogim muškarcima. Njezina priča nalik je mnogim pričama glumaca koji su brzo stekli slavu u Hollywoodu, a još brže je ta slava krenula niz brdo. Imala je 16 godina kada je počela karijeru modela, a sa samo 19 godina njezine fotografije osvanule su u Vogueu. Brzo su njezinu ljepotu primijetili u modnoj industriji, a Christian Dior ponudio joj je da bude ambasadorica njegovog brenda. Prepoznatljiva je postala tek kada se na malim ekranima pojavila u tv reklami za šampone marke Panten. Rečenica koju Kelly izgovara u reklami; nemojte me mrziti jer sam lijepa, izraz je koji se često koristi i danas, a mnogi su zaboravili da je upravo lijepa Kelly tom rečenicom privukla pažnju. Uloga koja joj je priskrbila slavu je uloga Charlotte u "Ženi u crvenom" koju je režirao Gene Wilder, a on je igrao i glavnu mušku ulogu.

Foto: profimedia

Sljedeći film po kojem je LeBrock poznata je "Čudnovata znanost" u kojem je najprije odbila sudjelovati, jer je u vrijeme snimanja filma u Francuskoj s prvim suprugom Victorom Draiem, ali na kraju su je nagovorili i došla je na snimanje. Dok je još bila u braku s Victorom upoznala je Stevena Seagala kojem je 1987. rodila kćer Annalizu, a iste godine par se i vjenčao. Za tri godine dobili su sina Dominica, a 1993. godine rodila im se kći Arissa. Godinu dana kasnije Kelly je predala papire za razvod. Njihov brak bio je poprilično turbulentan i kako je Kelly kasnije isticala potpuno ju je uništio. Mediji su počeli objavljivati detalje o njihovom odnosu i Kelly je iz kuće izbacila televizor kako do njezine djece ne bi došle informacije o njezinom odnosu s njihovim tatom.

Nakon trećeg braka preselila se na ranč u Santa Barbari i živi povučeno i iako je pokušala vratiti se glumi nije joj to uspjelo. Prije braka sa Seagalom imala je i ozbiljnih problema s drogom kojih se na kraju ipak uspjela riješiti, a nakon razvoda od Seagala nedostatak samopouzdanja pokušavala je riješiti odlascima kod estetskih kirurga. Nikada nije pričala o zahvatima na kojima je bila, ali fotografije govore dovoljno i pokazuju kako je Kelly još jedan primjer hollywoodske glumice koja nije znala stati na vrijeme s operacijama.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodan look

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lajh1985
16:12 20.07.2020.

Tko bi rekao da ce sa 60-set izgledat drukcije neg u 80 tima bilo operacija ili ne