Opet zaljubljena

Glumica Nataša Dorčić ima novog mladića – Josipa Ribića

Glumica Nataša Dorčić ima novog mladića – Josipa Ribića
10.01.2011.
u 17:40
Zajedničku fotografiju s Natašom misteriozni je mladić postavio za sliku svog profila. Naime, glumica šuti kao zalivena o bilo kakvim detaljima nove ljubavi s kojom je, kako nam je otkrila, dočekala i Novu godinu na balu pod maskama
Pogledaj originalni članak

Iako nam Nataša Dorčić u nedavnu razgovoru nije željela otkriti je li još u vezi sa švicarskim hokejašem i fizioterapeutom u kojeg se zaljubila prošlog ljeta, fotografije na Facebooku otkrivaju da je u život glumice ipak ušao novi muškarac!

On se zove Josip Ribić, a zajedničku fotografiju sa 42-godišnjom Natašom misteriozni je mladić postavio za sliku svog profila. Naime, glumica šuti kao zalivena o bilo kakvim detaljima nove ljubavi s kojom je, kako nam je otkrila, dočekala i Novu godinu na balu pod maskama.

Poslije razvoda od glumca Svena Medvešeka, majka troje djece imala je dvije veze, a hoće li trajnu sreću pronaći s Josipom pokazat će vrijeme.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.