drugi brak

Glumica Vivica Fox zaručila se za 19 godina mlađeg dečka

Foto: Pixsell
Glumica Vivica Fox zaručila se za 19 godina mlađeg dečka
05.01.2011.
u 08:00
Omar, inače promotor jednog noćnog kluba u Atlanti, svoju je izabranicu zaprosio na Novu godinu prstenom sa 8-karatnim dijamantom. Par koji je u vezi godinu dana blagdane je proveo u luksuznom hotelu Ritz Carlton na Floridi
Pogledaj originalni članak

Glumica Vivica Fox, najpoznatija po ulozi zanosne agentice Nicole Scott u kriminalističkoj seriji “Nestali”, zaručila se za svog 19 godina mlađeg dečka Omara Slimm Whitea.

Omar, inače promotor jednog noćnog kluba u Atlanti, svoju je izabranicu zaprosio na Novu godinu prstenom sa 8-karatnim dijamantom. Par koji je u vezi godinu dana blagdane je proveo u luksuznom hotelu Ritz Carlton na Floridi.

- Karijera mi je jako dugo bila poput djeteta i mislim da sam na tom području obavila dobar posao. Čekala sam da mi Bog pošalje dobrog muškarca i poslao mi je dobrog Južnjaka – rekla je 46-godišnja glumica u nedavnom intervjuu.

Vivici će ovo biti drugi brak. Bila je udana za pjevača Christophera 6’9 Harvesta, a brak je trajao od 1998. do 2002. godine. Jedno vrijeme bila je u vezi i s reperom 50 Centom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.