Pogledajte

Godinu dana nakon objave odličnog singla 'Sjajno' stigao i videospot

Foto: PR FOTO
D.I.K
Foto: PR FOTO
D.I.K
08.12.2014.
u 12:51
Kao glavni protagonisti spota pojavljuju se slavni glumci Ecija Ojdanić i Stefan Kapičić, čiji su talent i profesionalnost oduševili cijelu snimateljsku ekipu, kao i Zorana i Davora.
Pogledaj originalni članak

Godinu dana nakon objave odličnog singla "Sjajno", Zoran Brajević i Davor Matoš, zajedno poznatiji kao D.I.K. (Dado i Kizo), konačno nam donose i dugo iščekivani videospot.

 - Priča je nastala u glavama režisera Luke Rukavine i snimatelja Damira Kudina. Dugo su se brusili detalji i bilo je sjajno kad se ekipa napokon pokupila i kad je kamion pun opreme potrebne za zahtjevno snimanje “one shoot” spota bio istovaren na lokaciji.-  kaže Davor.

 Kao glavni protagonisti spota pojavljuju se slavni glumci Ecija Ojdanić i Stefan Kapičić, čiji su talent i profesionalnost oduševili cijelu snimateljsku ekipu, kao i Zorana i Davora.

- Inače, Dadi i meni kamera predstavlja enorman stres. Pitali smo se do samog početka snimanja da li će sve uspjeti, hoće li se snimanje otegnuti zbog nas, hoće li se primijetiti trema, jesmo li dovoljno fotogenični… A onda su, još uz sve to, došli oni: Ecija Ojdanić i Stefan Kapičić. Sigurni u sebe, opušteni, gotovo bezobrazno fotogenični… Bilo je potrebno pola sata da to dvoje nonšalantnih i samouvjerenih ljudi nametnu jedan modus operandi kakvog vjerojatno nametnu gdje god se pojave, bilo na snimanju dugometražnog filma, jednominutne reklame ili, u ovom slučaju – spota "Sjajno". Ako mislite da mogu opisati o čemu se radi, zaboravite. To je ono za što se kaže "imaš ili nemaš" i to je ono što je povezalo sve komponente u jednu neponovljivu cjelinu koja se itekako može uočiti na konačnom proizvodu. - kaže Zoran.

Mnogi će, nakon što odslušaju pjesmu o rastanku i pogledaju priču koja je prati, ostati zatečeni detaljima. Jesu su likovi muškarca i djeteta stvarni, jesu li samo imaginacija, jesu li nestali i postoje samo u njenoj glavi, smijemo li vjerovati u sretan završetak, postoji li kraj ljubavi ili je ona grubo prekinuta?

Pitanja su to koja će si zasigurno postaviti svi koji pogledaju ovaj videospot. Dado i Kizo ne nude odgovor, već vas ostavljaju s vašim mislima i odgovor prepuštaju samo vama.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.