U ČAST

Godišnjica smrti: nepoznate fotografije M. Jacksona na aukciji

Foto: Reuters
Godišnjica smrti: nepoznate fotografije M. Jacksona na aukciji
20.06.2010.
u 17:46
– Michael Jackson svakome je umjetniku bio izazov. Vidio je neke moje radove objavljene po tiskovinama i pristao na suradnju – rekao je Barni, koji je otad postao iznimno traženi fotograf.
Pogledaj originalni članak

U povodu prve godišnjice smrti Michaela Jacksona, 22. lipnja u Parizu će se održati aukcija njegovih nepoznatih fotografija. Posebnu aukciju inicirao je upravo autor fotografija, francuski umjetnik Arno Barni, u znak zahvale što je kralj popa davne 1999. pristao da ga upravo on slika. Upravo serija tih fotografija na ovoj će aukciji biti predmet nadmetanja.

– Michael Jackson svakome je umjetniku bio izazov. Vidio je neke moje radove objavljene po tiskovinama i pristao na suradnju – rekao je Barni, koji je otad postao iznimno traženi fotograf. Nakon serijala s Michaelom Jacksonom, uslijedile su i druge zvijezde, pa se Barni tako ponosi fotografijama Madonne, Amy Winehuose, Lady Gage i ostalih svjetskih zvijezda.

Aukcija, u znak sjećanja na kralja popa, održat će se u pariškoj kući Druo, a osim obitelji Jackson, očekuju se i mnogi svjetski glazbenici. Kako prenose francuski mediji, sva su sjedeća mjesta već tjednima rezervirana pa se kuća Druo s pravom nada velikom zanimanju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz