ROCK SPEKTAKL

Goran Bare s novom postavom Majki 4. ožujka nastupa u Močvari

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Goran Bare s novom postavom Majki 4. ožujka nastupa u Močvari
21.02.2011.
u 12:49
Osim promocije novog singla "Teške boje“, Bare i Majke na svom prvom koncertu u Močvari snimit će i spot za istu pjesmu, a za vjerne obožavatelje odsvirat će i svoje najpoznatije hitove
Pogledaj originalni članak

Pripremite se po tko zna koji put na pravu rokersku euforiju jer Goran Bare vraća se na pozornicu s novom postavom Majki! Koncert na kojem će promovirati najavni singl novog albuma legendarni Bare i Majke održat će u petak, 4. ožujka u Močvari.

Osim promocije novog singla "Teške boje“, Bare i Majke na svom prvom koncertu u Močvari snimit će i spot za istu pjesmu, a za vjerne obožavatelje odsvirat će i svoje najpoznatije hitove. Goran Bare u Močvari nastupa s novom postavom Majki, u kojoj se nalaze najbolji glazbenici na hrvatskoj sceni: Zoran Čalić (gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara), Viktor Lipić Lipa (klavijature).

Goran Bare, nakon dvije godine, ponovno je ušao u studio i radi na novom albumu. "Život je osjećaj“, "Ja nisam tvoj tvoj“, "Divlji svijet“, "Nestvaran san“ neke su od pjesama u kojima pjeva o svom životu, emocijama, željama, ovisnosti, skidanju, izgubljenosti,...

Nakon 30 godina rada, deset izdanih albuma i dva maksisingla, diskografskih nagrada, burnog života, ovaj jedinstven i kontroverzni glazbenik i dalje ne silazi s vrha rock and roll scene.

Iako se često kroz medije povlači njegov turbulentni život, pun droge i alkohola, Goran Bare nikada nije iznevjerio svoju publiku. Godišnje održi 40-ak koncerata diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SI
sinaj
14:52 21.02.2011.

Ako je tu Čalić, onda su to Majke. Bez njega bi bile samo surogat-majke

OB
-obrisani-
15:11 21.02.2011.

evo uzora mladih sdp-ovaca pocinje kampanja

HA
haiku
15:30 21.02.2011.

bolje Bare nego Severina