otvorio se na vaganju

Goran iz 'Života na vagi' o neimaštini u kojoj je odrastao: 'Majka se uvijek brinula'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
02.11.2023.
u 18:10
Goran Bartulović iz 'Života na vagi' je s 19 godina je počeo uređivati obiteljsku kuću, no onda mu je majka rekla kako nije spreman za to jer nema dovoljno novaca. Goran smatra da joj se tada trebao suprotstaviti, a o tome je progovorio i showu.
Pogledaj originalni članak

Poznati RTL-ov show 'Život na vagi' prate mnogi, a on u svojoj sedmoj sezoni ponovno ima neke poznate natjecatelje. Goran (39) i Ljube (33) Bartulović jedni su od tih, a ovaj bračni par drugi puta pokušava promijeniti svoj način života. Goran i Ljube roditelji su dvoje djece, a smješteni su u crveni tim.

U epizoda koja je emitirana u utorak timovi su odradili još jedan od svojih posljednji treninga pred vaganje te je uslijedilo vaganje. No, crveni tim na ovom se treningu posebno mučio i borio s manjkom snage i emocijama. Emocije su se u jednom trenutku slile i niz Goranovo lice, koji je i kapetan ovog tima. Goran je kazao kako se osjeća umornim, a na samom vaganju objasnio je kako su ga uz umor svladale i emocije te izolacija u kojoj se nalaze kandidati. Uz sve, Bartulović je govorio i o svojoj prošlosti. Kazao je kako bi mu bilo drago da je neke stvari napravio drugačije u životu. Uz to govorio je i o neimaštini u kojoj se našao u mladosti.

Goran je s 19 godina je počeo uređivati obiteljsku kuću, no onda mu je majka rekla kako nije spreman za to jer nema dovoljno novaca. Goran smatra da joj se tada trebao suprotstaviti. 

VEZANI ČLANCI

 

- Kako smo živjeli u neimaštini, uvijek se brinula. Prvi posao, govorila mi je nemoj dati otkaz, nemoj posustati, treba nam ta plaća. To ti se onda ureže - rekao je Goran. Nedavno je pričao i o tome kako Ljube i on jedno vrijeme nisu imali za kruh, ali da su ta vremena sad, srećom, iza njih. 

- Kad ostaneš bez novca, uzimaš ono što je najjeftinije. Nas je petero u kući, a najteži trenuci bili su kad smo Ljube i ja krenuli skupa živjeti. Plaća nam nije dolazila i znali smo jesti samo mahune. Ponekad smo znali ništa ne jesti puna tri dana. Otišao bih u trgovinu i zadužio se. Na dug bih uzeo kilogram kruha, marmeladu i margarin i bio sam sretan kao malo dijete - kazao je ranije. Rekao je da u njihovim počecima ne bi bilo mjeseca da nisu morali posuditi novac. Sada tvrdi da je situacija bolja, no kako su naveli, još uvijek imaju problema s financijama. 

Dodajmo da su Goran i Ljube prvo sudjelovali u drugoj sezoni showa, a tada su bili i u različitim timovima tijekom natjecanja. Tada se Ljube u show prijavila s 164,2 kilograma, a na finalnom vaganju pala je na 132,5 kilograma. Goran je imao 157,5 kilograma na prvom vaganju, a iz showa je izašao sa 109,5 kilograma. 

– Kad smo izašli van, tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam točno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao – rekao je Goran prije ponovnog ulaska u show.

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti publike za Aleksandru Prijović

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
19:29 02.11.2023.

Za gledati ovakav "show" fali mi ona "intelektualna razina" kakvu takvi "showowi" iziskuju!