vratio se u show

Goran iz 'Života na vagi' o vraćanju kilograma: 'Shvatio sam što sam napravio'

Foto: RTL
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
Život na vagi
Foto: VOYO screenshot
11.09.2023.
u 07:45
Kandidat Goran Bartulović je o povratku u show rekao da je to učinio jer želi riješiti problem svojih kilograma.
Pogledaj originalni članak

U sedmoj sezona showa 'Život na vagi', uz mnoga nova lica kandidata, pa čak i novu trenericu Mirnu Čužić, mogli smo vidjeti neka već poznata lica. Radi o bračnom baru Ljubi (33) i Goranu Bartuloviću (39) iz Kaštel Novog. Ovaj par upoznali smo u drugoj sezoni showa, a tada su bili i u različitim timovima tijekom natjecanja. Tada se Ljube u show prijavila s 164,2 kilograma, a na finalnom vaganju pala je na 132,5 kilograma. Goran je, pak, imao 157,5 kilograma na prvom vaganju, a iz showa je izašao sa 109,5 kilograma. 

- Kad smo izašli vani tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam točno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao - rekao je Goran kojem je vaga na njegovom drugom pokušaju u 'Životu na vagi' pokazala 155,9 kilograma. 

Sada je Goran o povratku u show progovorio za RTL. Rekao je da se ponovno vratio u show jer želi riješiti problem svojih kilograma.

- Kada sam se opet udebljao, shvatio sam što sam napravio. Kada mi se pružila prilika, nisam htio to propustiti - rekao je te dodao da kilogrami se nisu vratili odmah nakon izlaska iz druge sezone.

VEZANI ČLANCI

- Jedno sam se vrijeme držao, pa sam se udebljao, pa sam otišao raditi u inozemstvo gdje sam se držao prehrane i ponovno smršavio. Nakon toga sam zeznuo nogu, bio sam mjesec i pol dana kod kuće i tada su se kilogrami počeli nagomilavati. Opustio sam se i stao gdje sam i bio - ispričao je te dodao da kod kuće nije puno vježbao.

- Nisam puno vježbao jer kako radim na građevini mislim da mi to ne treba. Nakon cijelog dana što radim na suncu, kad dođem doma, jednostavno nemam volje ponovno ići u teretanu. Problem je hrana i šećer, odnosno sokovi - rekao je. Istaknuo je i da ima podršku obitelji i njihovu pozitivnu reakciju na ponovni ulazak u show. Inače, Goran s Ljubom ima dvoje djece.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.