i zapjevao u kvizu

Goran Karan natječe se u novoj sezoni RTL-ova kviza "Pet na pet"

Goran Karan natječe se u novoj sezoni RTL-ova kviza "Pet na pet"
14.06.2014.
u 11:00
– U punom smo zamahu. Novi nastavci donose ludu zabavu jer ćemo u studiju imati sudare žena protiv vlastitih muževa, a provjerit ćemo i znanje majstora picigina s mora, imat ćemo i izdanja s poznatim osobama, sportašima, padobrancima...
Pogledaj originalni članak

Prva sezona zabavnog kviza "Pet na pet" RTL Televizije samo što nije završila s emitiranjem, a u studiju zagrebačkog Jadran-filma već je počelo snimanje nove, druge sezone, u kojoj je voditelj Davor Dretar Drele ugostio najpoznatijeg hrvatskog piciginaša i glazbenika Gorana Karana.

U drugoj sezoni umjesto timova obitelji, preko pulta će se mrko gledati gledati žene i muževi, vatrogasci, ronioci i druge raznovrsnije ekipe natjecatelja.


– U punom smo zamahu. Novi nastavci donose ludu zabavu jer ćemo u studiju imati sudare žena protiv vlastitih muževa, a provjerit ćemo i znanje majstora picigina s mora, imat ćemo i izdanja s poznatim osobama, sportašima, padobrancima... Primijetili smo da se ljudi najviše vole smijati pa im ovaj format kviza odgovara – kaže Drele.

Slavni hrvatski pjevač Goran Karan sa svojom pomno odabranom ekipom splitskih piciginaša u novim će epizodama odmjeriti snage s ljutim protivnicima. Gledatelji će imati priliku vidjeti kako se dečki, inače vješti u plićaku, snalaze i na suhom. – Mislio sam da će nastup u kvizu biti lak posao. No pritisak se itekako osjeti. Tu su kamere, ali i napetost jer ne znaš je li tvoj prijatelj pogodio točan odgovor ili nije. Ali da je zabavno, ne može se poreći! – rekao je Goran koji je kratke stanke u snimanju kviza ispunio pjesmom u duetu s Dreletom.

Kviz "Pet na pet" i preinake u njegovu dizajnu i formatu uskoro će ugledati svjetlo dana.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.