Bend Karne

Goran Navojec dobio ponudu da predstavlja BiH na Eurosongu

Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
Foto: Marko Perić
Goran Navojec (1)
21.11.2012.
u 16:00
Glumac s kolegom Mirajem Grbićem i scenaristom Feđom Isovićem u bendu Karne. Navojec u bendu pjeva i svira saksofon, a ovo proljeće izdali su album “Diktatura amatera”
Pogledaj originalni članak

Snimajući seriju “Lud, zbunjen, normalan” glumac Goran Navojec je u Sarajevu s bosanskim kolegom Mirajem Grbićem i scenaristom Feđom Isovićem osnovao sedmeročlani bend Karne.

Njihova glazba se jako svidjela organizatorima Eurosonga u Bosni i Hercegovini koji su im predložili da predstavljaju njihovu zemlju na sljedećem izboru za najbolju pjesmu Europe.

– Još nismo pristali na ponudu. Kao rokeri razmišljamo je li to natjecanje baš na našoj razini – kazao je 42-godišnji glumac.

Prepoznatljiv glas

Ako Goranov bend pristane sudjelovati dogodine na Eurosongu koji će se održati u Švedskoj, bit će drugi Hrvat koji će nakon djevojaka iz grupe Feminnem predstavljati Bosnu i Hercegovinu na tom natjecanju.U bendu Karne Navojec pjeva i svira saksofon. Da ozbiljno razmišljaju o glazbenoj karijeri, svjedoči i činjenica da su proljetos izdali svoj prvi album “Diktatura amatera” koji bi uskoro trebao izaći i u Hrvatskoj.

Glumac je svoj dobar glas pokazao i u showu HTV-a “Zvijezde pjevaju” kada je s partnericom Ivanom Kindl odnio pobjedu u šestoj sezoni. Žiriji je tada hvalio njegov hrapav glas i veliku moć transformacije.

Podrška supruge

Gorana hvali i Davor Gobac. Pjevač Psihomodo popa predložio je bendu Brujači, s kojim je i sam surađivao, da pokušaju ostvariti suradnju s Navojcem, na što su oni oduševljeno pristali, a rezultat je suradnje pjesma “Obješenjak”.

– Svatko je ponekad obješenjak. Svaki čovjek ga nosi u sebi, samo je pitanje kad će izaći na površinu – kaže Goran i dodaje:

– Brujači imaju još jednu pjesmu za mene, što me iznimno veseli.

Navojcu punu podršku daje i supruga Larisa Lipovac-Navojec s kojom je u braku tri godine i ima dvogodišnjeg sina Grgura. Navojec trenutačno snima nove nastavke popularne serije “Odmori se, zaslužio si” te dječji film “Šegrt Hlapić”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
16:24 21.11.2012.

Super, blago njemu.

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
18:44 21.11.2012.

Neka pokaze europi sta je pjevanje!!hehehehehe

DP
Dioklecijanova palaca
08:53 22.11.2012.

Bilo bi bolje da su dali ponudu pjevaču.