Prvo školsko zvono

Grdović: U školu ću otići provjeriti jesu li profesorice zgodne

Foto: Dino Stanin/Pixsell
grdović
Foto: Željko Mršić/Pixsell
grdović
Foto: Željko Mršić/Pixsell
grdović
06.09.2010.
u 19:27
– Naučila je i pisati i čitati, siguran sam da će se u školi odlično snaći. Još su se ljetos kupovale knjige, pribor... Svi smo bili jako uzbuđeni – govori Grdović.
Pogledaj originalni članak

Od danas je i Sara Grdović prvašić. Najvažniji dan svakog djeteta ni u njezinoj obitelji nije prošao bez stresa. Sara je danima uoči početka školske godine svog oca, zadarskog pjevača Mladena Grdovića ispitivala “zna li brojiti do 100”.

A Mladen je, smije se, strpljivo brojio kako bi kćeri pokazao da to doista nije problem.

– Naučila je i pisati i čitati, siguran sam da će se u školi odlično snaći. Još su se ljetos kupovale knjige, pribor... Svi smo bili jako uzbuđeni – govori Grdović.

Prvašicu Saru, koja je ponosno nosila ružičasti školski ruksak, u školu je dopratila njezina majka Emina Šimurina.

Mlade i blage profesorice

– Ja ću u školu otići malo kasnije, vidjeti jesu li profesorice zgodne. I Brankici sam rekao da ću to učiniti. Jako je važno kakve su profesorice. Što ako su opasne? Tek kad se uvjerim da su mlade i blage, pitat ću ih kako djeca uče – šali se ponosni otac Grdović.

Priznaje kako je, kad je doznao za Emininu trudnoću, reagirao kao budala. Ponosan je na njihove današnje odnose. Emina i Brankica danas prijateljski razgovaraju, dvije žene izgradile su tople odnose. Grdović je čak najavio da će i Brankica, zajedno s Eminom, Saru ispratiti prvog dana u školu, no umjesto nje došao je Eminin prijatelj.

– Sretan sam što je Branka u tako dobrim odnosima s Eminom. Čak je i savjetuje ako Emini što zatreba. Danas je sve ljepše i toplije nego prije nekoliko godina – govori.

Glas lijep kao i očev

Sara k ocu i njegovoj supruzi Brankici dolazi tri-četiri puta tjedno. Dogodi li se da baš tada Mladen ima nastupe, Brankica i Sara šetaju Zadrom.

– Moja kći voli Branku, a i Branka nju. Kad dođe, Sara se od nje ne odljepljuje. Imamo veliko dvorište i dva mala psa, a to što njih dvije rade u igri pravi je šou. I Branka i ja smo rekli: “Imamo Saru, lijepa je, dobra je, nema razloga da ne budemo sretni” – govori Grdović.

Posebno je ponosan što je njegova jedinica naslijedila njegov lijepi glas pa po cijele dane pjeva.

– Drago mi ju je čuti, ali čini mi se da više voli sport. Već zna napraviti špagu. Ne znam što će odabrati za životnu profesiju, ali ne bih volio da se okrene pjevanju. Bilo bi mi draže da bude sportašica – kaže Mladen.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AU
aurora08
20:27 06.09.2010.

hehehehehe od moje sestricne peti sin niti je isao u vrtic niti je isao u pretskolu ali znade brojiti do tisucu, pozna sva slova pise ih i cita novine i ima samo 6 godina i sad ce poceti u prvi razred, da ne pisem kak zna racunat a bome znade brojit do sto na 4 jezika, pa nikom nista, sve to jos jednom bez teti u vrticu ili tete u predskoli, ko zna zna a zna i kaj ce biti i ispalio kao iz topa. bit cu najbolji informaticar u drzavi, za kompjuter bolje ne i govorit.

OD
odisej
22:17 06.09.2010.

\"U skolu cu otici provjeriti jesu li profesorice zgodne \". Upadljiv naslov? i \"rupa u glavi\' onih koji su napisali i onoga tko je ovo izjavio. Ako je i sala , neukusna je ,jer ne pristaje na mjesytu gdje se govori o skoli i djevojcici Sari.

VO
Vorosmart
08:22 07.09.2010.

Med i mlijeko=žutilo.