DIVAN POTEZ

Gucci za novu kampanju prvi put angažirao djevojku s Downovim sindromom

Foto: Instagram
Ellie Goldstein
Foto: Instagram
Ellie Goldstein
Foto: Instagram
Ellie Goldstein
Foto: Instagram
Ellie Goldstein
Foto: Instagram
08.07.2020.
u 12:45
- Volim ovo. Hvala vam na ovoj nevjerojatnoj prilici i nevjerojatnom snimanju - napisala je Ellie na Instagramu, nakon što su objavljene fotografije iz kampanje u kojoj je Ellie angažirana uz još četiri modela. Njena fotografija dobila je više od 80 tisuća lajkova
Pogledaj originalni članak

Talijanska modna kuća Gucci nedavno je za svoju novu kampanju Gucci L’Obscur Mascara angažirala prvi model s Downovim sindromom. Ellie Goldstein, 18-godišnja je djevojka iz Engleske i predstavlja agenciju Zebedee Management, čija je misija okupljanje različitih modela i pomicanje granica među najosjetljivijim skupinama u društvu.

- Volim ovo. Hvala vam na ovoj nevjerojatnoj prilici i nevjerojatnom snimanju - napisala je Ellie na Instagramu, nakon što su objavljene fotografije iz kampanje u kojoj je Ellie angažirana uz još četiri modela. Njena fotografija dobila je više od 80 tisuća lajkova.

Foto: Instagram

- Dizajnirao sam L’Obscur maskaru za autentičnu osobu koja koristi šminku da bi na svoj način ispričala svoju priču o slobodi”, rekao je Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele za Popsugar. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.