lijepa trudnica

Hana Huljić Grašo pokazala kako je osvježila frizuru: 'U moru plastike, divno je vidjeti prirodno lijepu ženu!'

Foto: PR
Foto: PR
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Predstavljen glazbeni spektakl "Pop Misa Mediterana"
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Predstavljen glazbeni spektakl "Pop Misa Mediterana"
Foto: Jadran Babić
Foto: Privatna arhiva
Foto: Jadran Babić
Foto: Jadran Babić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Foto: instagram
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
Foto: Promo
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Foto: Jadran Babić
Foto: Jadran Babić
21.04.2022.
u 15:39
– Moja lijepa prija Hana na druženju i osvježenju svoje lijepe prirodno kovrčava kose – napisao je splitski frizer Josip Lijić pored fotografije na kojoj njih dvoje poziraju.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Hana Huljić Grašo (31) uputila se svom vjernom prijatelju i frizeru u Splitu Josipu Lijiću kako bi osvježila svoj izgled, a on je pokazao na svojem službenom Instagram profilu rezultate te promjene. Lijepa trudnica prepustila se u ruke stručnjaka koji joj je obnovio prepoznatljivu kovrčavu frizuru te je pripremio za proljetnu sezonu.

– Moja lijepa prija Hana na druženju i osvježenju svoje lijepe prirodno kovrčava kose – napisao je pored fotografije na kojoj njih dvoje poziraju. Splitski frizer objavio je još nekoliko fotografija na kojima je Hana pozirala sama. Supruga pjevača Petre Graše (46) za ovu je priliku obukla midi haljinu cvjetnog uzorka ispod koje se jasno nazirao trudnički trbuščić, a na licu je nosila blagi make up.

Glazbenicu su pratitelji pohvalili u komentarima. „Prekrasna Hana“, „Prelijepa“, „Prirodna ljepota“, pisali su joj. „U moru plastike, prekasno je vidjeti prirodno lijepu ženu! A frizura top!“, dodala je jedna osoba.

Inače, glazbenica je prije nekoliko dana podijelila fotografiju kojoj je otkrila da se na Uskrsni ponedjeljak družila sa svojom vjenčanom kumom Domenicom Žuvelom (29). Fotografija je snimljena u prirodi. „Priroda i (najbolje) društvo", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj nasmiješeno poziraju na klupici. Iako Hana Huljić proteklih mjeseci pažnju privlači trudničkim trbuščićem ovog puta vješto ga je sakrila širokim balonerom i nogama koje je stavila u prvi plan. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'!

poznata spisateljica

Vjekoslava Huljić o velikoj obiteljskoj sreći i unuci koja stiže: 'Sad još više želim pisati bajke, priče i pjesme. Imat će ih tko čitati'

”Sjećam se u školi sam u stvari otkrila svoj dar pisanja. I to ne ja nego moja učiteljica Kario Anka. Kako sam bila šutljiva, čak su se moji roditelji malo plašili kako ću se snaći u školi i hoću li uopće govoriti. Međutim, čim sam naučila slova, počela sam pisati. Učiteljica me izvela pred ploču i rekla “tiha voda brege dere”, meni je to bilo ovako malo čudnovato i bilo me sram, ali eto, pročitala sam tu pjesmicu i tako je krenulo”, kaže Vjekoslava Huljić.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:46 21.04.2022.

Glazbenica? Ima neka njena pjesma? Ili sklada možda? Svira nešto? Jel ju itko ikada čuo, osim mame i tate?