dvije verzije

Hana Huljić predstavila 'Supermana': 'Stvaranje ove pjesme bio mi je spas u izolaciji'

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
09.09.2020.
u 13:19
Nakon pjesama 'Alisa', 'Noć bez snova', 'Sedmo nebo', 'Superman' je Hanina četvrta autorska pjesma, koja je nastala u najizazovnije doba ove godine – u izolaciji.
Pogledaj originalni članak

Mlada glazbenica Hana Huljić predstavlja novu pjesmu 'Superman'. Nakon pjesama 'Alisa', 'Noć bez snova', 'Sedmo nebo', 'Superman' je Hanina četvrta autorska pjesma, koja je nastala u najizazovnije doba ove godine – u izolaciji.

‘Za vrijeme izolacije, stvaranje ove pjesme bio mi je spas, fokusirala sam se na rad oko nje i u tome istinski uživala. Kao i sve moje pjesme do sada i ova ima verziju na hrvatskom i na engleskom jeziku. U engleskoj verziji naziva se '(Fu*king) Superman' i priča o ženi koja je razočarana svojim muškarcem kojem je samo bitno dokazati se drugima i glumiti heroja, dok je u hrvatskoj verziji  'Sama mogu sve' posebno izražena snaga žene koja se toj njegovoj samodopadnosti pomalo izruguje., ispričala je Hana.

Kako ova magistra kompozicije i glazbene teorije od svojih glazbenih početaka razmišlja i komponira na engleskom, tako je i ova pjesma prvo dobila englesku verziju. Pjesma zrači pozitivom, a posebnu pažnju Hana je pridala i samom spotu:

'Scene za spot i njihov redoslijed nacrtala sam na papiru, izradila lutkice, zatim s Pilot studijem razradila što je od toga moguće realizirati, te smo u hodu radili izmjene.’

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz