svaka čast

Hana je nakon 'ŽNV' vratila kilograme, a onda je u godinu dana izgubila 64 kg jer je izbacila ovo iz prehrane

Foto: RTL, Instagram
Foto: RTL, Instagram
Foto: RTL, Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
10.10.2020.
u 21:00
Hana Sokač bila je najmlađa natjecateljica te sezone i iz showa je izašla 32 kilograma lakša, ali kilogrami su se brzo počeli vraćati....
Pogledaj originalni članak

Kao natjecateljicu showa "Život na vagi" Hanu Sokač upoznali smo prije tri godine kada je u show ušla s 138,3 kilograma, a na finalnom vaganju vaga je otkrila kako je Hana u showu izgubila ukupno 32 kilograma. Na svom Instagramu, najmlađa natjecateljica sezone u kojoj je sudjelovala, priznala je kako je nakon showa vratila dio kilograma. 

- Nakon ŽNV kilogrami su se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu. Dvije godine nije me bilo u javnosti i svijetu društvenih mreža. U tih dvije godine radila sam na poslovnom planu, a uz to i na sebi. U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj! Znam, znam ovo na kraju zvuči full klišejasto ali tako je. - iskrena je bila Hana. Za Slobodnu Dalmaciju otkrila je što je u njenom slučaju bilo ključno kako bi izgubila kilograme i što je izbacila iz svoje prehrane, a pri tome nije gladovala.

Foto: RTL, Instagram

- Ne treba ići na dijete i nikada se izgladnjivati. Ne treba si ni ograničavati hranu iz 'prošlog života' u potpunosti, omjer zdrave i nezdrave hrane treba biti 80%-20%. S vremenom ćete primijetiti da vam tijelo više ni ne traži nezdrave namirnice i šećere. Ja ne osjećam više ni energetske oscilacije, a šećer u krvi mi je stabilan. Iz svoje prehrane sam u potpunosti maknula rafinirane šećere i za njih mislim da su najveće zlo, a nalazi se gotovo u svemu. Stvarno bismo trebali uvijek čitati deklaracije kada kupujemo hranu da bi znali što jedemo - poručila je Hana.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.