Obitelj je u strahu

Harry će dobiti milijune za svoju istinu o kraljevskoj obitelji, a jednu knjigu objavit će tek kad kraljica umre

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Foto: Peter Nicholls/Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
24.07.2021.
u 22:00
Ugovor koji je potpisao s izdavačem Penguin Random House vrijedan je 29 milijuna funti.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry je odlaskom iz kraljevske obitelji izrazio želju da bude financijski neovisan o njima i sada je izgleda pronašao način kako priskrbiti dovoljno za svoju suprugu i djecu, ali način na koji to radi ne izaziva oduševljenje njegove obitelji u Velikoj Britaniji. Naime, Harry je sklopio ugovor s jednom izdavačkom kućom u kojem se obvezao napisati četiri knjige, a jedna od knjiga će, tvrdi Daily Mail biti objavljena tek nakon što kraljice Elizabeta umre.

U tim knjigama, od kojih prva izlazi sljedeće godine i Harry je na njoj radio 18 mjeseci, britanski princ donosi istinu o svom odnosu s obitelji i razlozima zašto se povukao s kraljevske dužnosti i odselio u Ameriku sa suprugom Meghan Markle. Ugovor koji je potpisao s izdavačem Penguin Random House vrijedan je 29 milijuna funti, a prije odluke da potpiše za njih Harry je vodio pregovore s još nekoliko izdavačkih kuća i čekao je najbolju novčanu ponudu. Svi se pitaju kakav je to materijal Harry pripremio za knjigu koja će se objaviti tek nakon smrti njegove bake. Sadržaj je sigurno bombastičan i Harryjeva obitelj je jako zabrinuta što će sve objaviti u svojim memoarima koji bi se u prodaji trebali naći u listopadu 2022. godine, iste godine kada kraljica slavi svoj jubilej - 70 godina otkako je postala kraljica.

S kraljevskih dvora, piše Daily Mail stižu zabrinute reakcije članova obitelji i osoblja jer vjeruju kako će ovo opet biti samo Harryjev prikaz obitelji i ostali su iznenađeni kad su čuli da Harry već godinu dana surađuje s Pulitzerom nagrađenim autorom JR Moehringerom koji mu pomaže u pisanju memoara. Britanski mediji zaključuju kako Harryju nije stalo do mišljenja njegovog oca Charlesa i brata Williama ali ne želi povrijediti svoju baku i zato će jednu od knjiga objaviti tek nakon njezine smrti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.