Otišao je k Meghan

Harry se vratio u London, a u zračnoj luci tješio je zaposlenicu koja mu je izrazila sućut

Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
Foto: reuters
09.09.2022.
u 14:10
Harry se vratio u Windsor kako bi bio sa suprugom Meghan Markle, koja s njim nije otišla jučer u dvorac Balmoral gdje su se jučer popodne okupili uži članovi kraljevske obitelji
Pogledaj originalni članak

Princ Harry sletio je na Heathrow, a prije toga snimljen je u zračnoj luci u Aberdeenu gdje je utješio djelatnicu zračne luke i nježno je potapšao po ramenu nakon što mu je izrazila sućut zbog smrti njegove bake kraljice Elizabete. Harry se vratio u Windsor kako bi bio sa suprugom Meghan Markle koja s njim nije otišla jučer u dvorac Balmoral, gdje su se jučer popodne okupili uži članovi kraljevske obitelji.

U dvorac je Harry stigao nakon što je javnost doznala da je kraljica preminula u 97. godini i nije se uspio oprostiti od nje. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ostat će u Velikoj Britaniji sljedećih deset dana i bit će prisutni na pogrebu kraljice, piše Daily Mail. Harryjev otac, koji je sada kralj, nakon Harryja napustio je dvorac sa suprugom Camillom i otputovao u London gdje ga očekuje susret s premijerkom i obraćanje naciji u kasnim poslijepodnevnim satima. Charlesovi braća i sestre te njegov najstariji sin princ William ostaju u Balmoralu.

Harry je snimljen i sinoć dok je vozilom ulazio na posjed dvorca. Nije mogao skrivati tugu i pokušao je rukama prekriti lice. Nakon što je s Meghan prije dvije godine odstupio s kraljevskih dužnosti i odselio u Kaliforniju, uvijek je u intervjuima naglašavao kako ima poseban odnos s bakom i htio je da njegova djeca upoznaju prabaku. Često se pisalo i kako je vragolasti Harry uvijek bio njezin miljenik, ali nije bila sretna njegovim medijskim istupima zadnjih mjeseci i nije joj se sviđalo kako on i Meghan predstavljaju kraljevsku obitelj u javnosti. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KO
koraknaprijed
14:48 09.09.2022.

Hary je legenda I poslije Diana najbolji u kraljevskoj obitelji,human,veseljak,voli zivot.

DU
Deleted user
16:54 09.09.2022.

MediciKM@ ako pod time misliš na to što ga Megan mota oko malog prsta, da. Pod hitno bi trebao ponovo biti svoj (u glavi).

ME
MediciKM
14:44 09.09.2022.

Možda sada dođe pameti....