Voli nudizam

Heidi Klum: I sa 60 godina ću na plaži biti u toplessu

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Heidi Klum
Foto: Instagram
heidi klum
Foto: Instagram
Heidi Klum
03.11.2016.
u 09:23
Manekenka i voditeljica osmislila je liniju kupaćih kostima, a iako ih dizajnira, na plaži ih ne nosi često, jer, kaže, voli biti u toplessu
Pogledaj originalni članak

Top model i voditeljica Heidi Klum dizajnirala je liniju kupaćih kostima, koje je, kaže, osmislila tako da se žene u njima osjećaju seksi i ugodno, jer upravo tako se ona voli osjećati u kupaćem kostimu. 
– Volim modu i volim pokazati svoju ženstvenost. Još uvijek se osjećam seksi i želim tako i dalje izgledati i ne smeta mi pritom što imam 43 godine – rekla je Heidi. 

U svojoj kolekciji odlučila se za jednostavne kupaće kostime i nije se povodila za tim da dobro izgledaju na fotografijama, nego da budu udobni ženama koje ih nose. Iako dizajnira kupaće kostime, Heidi na plaži ipak više preferira biti u toplessu. – Ja ću sigurno biti jedina žena na plaži koja će se i sa 60 godina kupati u toplessu. Trbuh i grudi mi sigurno neće biti čvrsti kao sada, ali ne marim za to. Više volim nudizam na plaži, jednostavno sam takva – kaže Heidi. 

Kaže da ne vidi razloga skrivati se pod suncobranom ako vam koža više nije savršena kao kad ste bili 20-godišnjakinja. Morate se dobro osjećati u svojoj koži, poručuje lijepa Heidi. 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ER
Erick
09:31 03.11.2016.

Mozes, nece biti velike guzve da te gledaju.