Zahvalnost

Hinduistički hram u Kambodži nazvan je po Angelini Jolie

Foto: Pixsell
Hinduistički hram u Kambodži nazvan je po Angelini Jolie
25.11.2010.
u 18:57
Rajan Zed, predsjednik Svjetskog udruženja hinduista, izjavio je kako se nada da će glumica svojim utjecajem pomoći u obrani hrama od vandala te da će im pomoći u očuvanju kulturnih znamenitosti
Pogledaj originalni članak

U Kraljevini Kambodži, rodnoj zemlji Maddoxa, sina Angeline Jolie, hinduistički hram Old Brahma iz 12. stoljeća nazvan je njezinim imenom, prenose indijski mediji. Prije deset godina na tim lokacijama glumica je snimala film “Lara Croft: Tomb Raider” i od tada većina lokalnog stanovništva hram zove Angelininim imenom.

Rajan Zed, predsjednik Svjetskog udruženja hinduista, izjavio je kako se nada da će glumica svojim utjecajem pomoći u obrani hrama od vandala te da će im pomoći u očuvanju kulturnih znamenitosti.

Nakon snimanja “Lare Croft” lokacije na kojima se snimalo u Kambodži postale su meta obožavatelja tog filma pa se u lokalnim restoranima i kafićima u ponudi nalaze jela i pića koja nose imena glavnih junaka, a navodno je najpopularniji koktel “Tomb Raider”.

Glumica se jučer nije oglasila o časti koja joj je dodijeljena jer je jako zauzeta snimanjem redateljskog prvijenca “Bezimena ljubavna priča”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.