dečki najavili:

Hladno pivo objavljuje datum izlaska albuma i predstavlja naslovnicu

Foto: Nino Šolić
Hladno pivo objavljuje datum izlaska albuma i predstavlja naslovnicu
03.04.2015.
u 16:58
Novi album na policama dućana diljem Hrvatske i svijeta naći će se od 20.4. dok će se nekoliko dana prije, u subotu 18. travnja, u Zagrebu dogoditi jedno zanimljivo druženje Hladnog piva s publikom i fanovima, no o tome više uskoro
Pogledaj originalni članak

Godinu dana Hladno pivo zatvaralo je vrata studija na području propalog industrijskog kompleksa Katran  i snimalo svoj novi album... posao je završen, album je snimljen, poslan u tisak i sve je spremno za otvaranje vrata albumu "Dani zatvorenih vrata"!

Novi album na policama dućana diljem Hrvatske i svijeta naći će se od 20.4. dok će se par dana prije, u subotu 18. travnja u Zagrebu dogoditi jedno zanimljivo druženje Hladnog piva s publikom i fanovima, no o tome više uskoro.

Hladno pivo ponosno predstavlja naslovnicu albuma uz izjavu koju prenosimo u cijelosti: - Dragi naši fanovi i prijatelji, imamo lijepu vijest! Kamion s našim novim CD-om je krenuo iz Češke! U Zagreb stiže 18.4. a u ostatak svijeta i svemira 20.4. Za nestrpljivce gradimo poligon gdje će se album moći naručiti ranije, a sa sobom će donijeti dašak nas na vaša kućna vrata. Čim zakucamo zadnji čavao na www.hladnopivo.hr javljamo! Što se samog albuma tiče, zvat će se "Dani zatvorenih vrata", na njemu  će biti 15 novih pjesama ili 51 minuta muzike za skakanje i plakanje. Sadržavat će devedeset i devet posto gitara, bubnja, basa i glasa. Onaj jedan posto čine gosti od kojih bismo izdvojili Tomfu iz Kawasaki 3p pa koji nas je pošteno izvrijeđao na jednoj pjesmi te Goluba iz Goblina koji nam je svoj dionicu otpjevao iz ormaru u Adis Abebi  (Etiopija).Ovaj put bismo još jednom spomenuli i naše producente Juru i Pavlu koji su napravili odličan posao jer se sve dobro čuje pa čak i ono što nismo htjeli da čujete. Naša mlada firma Gajba records je naš nježni mladi cvijet i preporučeno mu je zalijevanje kupnjom originalnih primjeraka albuma, kako se ne bi osušio do novog cvjetanja. Voli vas Hladno pivo i cijela Uprava Gajbe Rec., štu su zapravo isti, divni ljudi. Hvala svima - poručili su dečki.

>>Prvi dokumentaristički video spot benda Hladno pivo

>>Poslušajte novu pjesmu Hladnog piva 'Vjeruj u mene'!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.