''HLADNO PIVO TOUR - Dani zatvorenih vrata''

Hladno pivo traži predgrupu za posljednji koncert turneje

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hladno pivo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hladno pivo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
hladno pivo
29.09.2015.
u 15:54
Pogledaj originalni članak

Posljednji koncert turneje nazvane "HLADNO PIVO TOUR - Dani zatvorenih vrata" održat će se u Areni Varaždin 17.10., a Hladno pivo već tradicionalno traži predgrupu za svoj nastup.

Akcija se odvija na njihovoj Facebook stranici.

"Budi moja voda, pjeva Urban a mi danas pjevamo: budi naša predgrupa! 
Pozivamo bendove iz Varaždina i okolice da se jave ako žele biti naša predgrupa na koncertu 17.10. u varaždinskoj Areni.
Stavite u komentar link na neki vaš video/audio, a mi ćemo ih sve pregledati i izabrati jednog od vas. Skupljamo linkove do petka, pregledavamo preko vikenda a u ponedjeljak javljamo na kog je pala odluka!"
- objavilo je Hladno pivo na službenoj FB stranici.

Nakon nezaboravnih koncerata u Puli, Splitu i Zagrebu, vjerujemo da je ovaj poziv neodoljiv svima onima koji svakodnevno izvlače svoje instrumente i, vježbajući u svojim garažama, sanjaju velike pozornice!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr