Pokazao svoju nježnu stranu

Slavni glumac ovom objavom osvojio internet!

Foto: Facebook
vin diesel
Foto: Reuters/PIXSELL
vin diesel
Foto: Reuters/PIXSELL
Vin Diesel (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
Vin Diesel (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
Vin Diesel (1)
17.03.2015.
u 09:48
Iako svoj privatni život Vin Diesel nastoji čuvati podalje od očiju javnosti, ovog puta je pokleknuo.
Pogledaj originalni članak

Slavni glumac Vin Diesel postao je otac po treći put. Njegova dugogodišnja djevojka Paloma Jimenez na svijet je donijela njihovo treće dijete kojim je, sudeći prema njegovoj posljednoj objavi na društvenim mrežama, Diesel očaran.

Iako svoj privatni život nastoji čuvati podalje od očiju javnosti, ovog puta je pokleknuo i svima pokazao svoju nježnu stranu. Fotografijom svog tek rođenog djeteta glumac se pohvalio na Facebooku i oduševio svoje obožavatelje.

U samo 10 sati fotografija ponosnog oca i malenog bića, kojem za sada nije otkrio ni spol ni ime, prikupila je više od 750 tisuća lajkova. Pored fotke glumac je napisao stihove pjesme Luisa Armstronga "What a Wonderful World" i time pokazao svoju nježnu stranu.

Zbog Palomine trudnoće, ali i želje da prisustvuje porodu Diesel je otkazao svoje obveze u Abu Dhabiju vezane uz promociju sedmog nastavka filma "Brzi i žestoki".

Trenutno uživa okružen obitelji u ovim sretnim trenucima. U vezi s Palomom glumac ima još dvoje djece, šestogodišnju kćer Haniju te četverogodišnjeg sina Vincenta.

 

>>Zvijezda 'Brzih i žestokih' očekuje treće dijete

>>Znate li prava imena vaših omiljenih zvijezda?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
minimini
10:44 17.03.2015.

Dugogodišnja djevojka je jako velikodušna kad se odlučila roditi i treće dijete a da je dragi nije morao vjenčati. Valjda volontira. Ako slučajno nešto iskrsne kako će joj biti odgajati troje vanbračne djece? A neki drugi se tako jako bore za pravo na sklapanje bračne ili kakve druge zajednice. Zbunjuju me.