pala u depresiju

Bivša Playboyeva zečica obrušila se na Hefnera: Nudio mi je drogu i rušio samopouzdanje

Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
holly madison (1)
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
holly madison (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
holly madison
Foto: Press Association/PIXSELL
holly madison
Foto: Press Association/PIXSELL
holly madison
11.06.2015.
u 10:27
U svojim memoarima "Down the Rabbit Hole" zečica se prisjetila kako ju je Hefner pitao želi li antidepresiv dok je u ruci držao tablete u noćnom klubu Los Palmas u Los Angelesu
Pogledaj originalni članak

Bivša Playboyeva zečica Holly Madison obrušila se na Hugha Hefnera, otkrivši da joj je ponudio drogu kad su se tek sreli 2001. godine.

U svojim memoarima "Down the Rabbit Hole" zečica se prisjetila kako ju je Hefner pitao želi li antidepresiv dok je u ruci držao tablete u noćnom klubu Los Palmas u Los Angelesu. Tada je imala 21 godinu i odbila je njegovu ponudu. On se složio, rekavši da ne odobrava droge.  Unatoč tome, Holly je ubrzo uselila u Hefnerovu vilu sa sedam djevojaka i postala je zvijezda serijala "The Girls Next Door" od 2005. do 2009. godine.

Nakon što je uselila u vilu sa 29 soba ostala je šokirana činjenicom da je pseći urin na tepisima, a u svakoj sobi vazelin, maramice te dječje ulje. Napisala je kako joj je boravak u vili uništio samopouzdanje. U vili je postalo neizdrživo kada je Holly prevarila Hugha s iluzionistom Crissom Angelom. Odlučila je napustiti vilu, a Hugh ju je pokušao nagovoriti da to ne napravi, a zauzvrat joj je želio ostaviti oporučno tri milijuna dolara. Otkrila je ranije da je bila toliko depresivna da si je željela oduzeti život.

>>Holly Madison tužna zbog zaruka bivšeg dečka Hugha Hefnera

>>Playboyeva zečica Holly Madison osigurala grudi na milijun dolara

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RI
rikavac
17:58 11.06.2015.

a ti jadnica ko fina postena nisi htjela nista od tog i opet se uselila kod njega u vilu. Stvarno imas moral nema sta.

LI
liliZG
14:16 12.06.2015.

čudno, meni je izgledala kao da ga stvarno voli, al eto, tko bi znao....