lud od bijesa

Hollywoodski scenarist s novim optužbama protiv Mela Gibsona

Hollywoodski scenarist s novim optužbama protiv Mela Gibsona
12.04.2012.
u 10:40
Joe Eszterhas ljutit je na Gibsona jer je ovaj odustao od filma koji su trebali raditi zajedno. Joe tvrdi da Mel iz dna duše mrzi Židove te da je rekao kako mu je drago što je John Lennon upucan
Pogledaj originalni članak

Nikad kraja mukama Mela Gibsona. Nakon skandala s bivšom partnericom Oksanom Grigorievom, s kojom se napokon nagodio na sudu, na Mela se obrušio slavni hollywoodski scenarist Joe Eszterhas. Naime, scenarist "Sirovih strasti" bijesan je na Gibsona jer je ovaj odustao od filma koji su trebali raditi zajedno. Gibson je objasnio da nije do njega što film "The Maccabees", priča o židovskom ratniku koji je pokorio grčku vojsku u drugom stoljeću prije Krista, nije dobio zeleno svjetlo Warner Brosa za snimanje, nego da je kriv Eszterhas koji je napisao najgori scenarij u posljednjih 25 godina. Ljutiti scenarist nije se zadovoljio Melovim objašnjenjem pa je u javnost iznio cijeli niz Melovih stavova o ženama,  životu i Židovima.

– Nije htio snimati taj film o Židovima jer Mel je čovjek koji iz dna duše mrzi Židove! Zove ih pogrdnim imenima, ne može smisliti nikog tko je Židov. S njim surađujem dugi niz godina, znam što govorim Kad bismo razgovarali o nekom, on bi obvezno morao znati je li taj čovjek Židov ili nije – tvrdi Eszterhas.

No to nije sve, Joe je otkrio da Gibson mrzi glazbu Johna Lennona.

– Drago mi je što je mrtav. Zaslužio je da ga upucaju. Umislio je da je je... mesija – rekao je Gibson.

Glumac tvrdi da su optužbe lažne, no malo tko u njih neće povjerovati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.