obiteljski trenutak

Hrvatska glumica objavila fotku na kojoj se vidi kako doji dok je tata hrani: 'Ne osuđujte'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.11.2021.
u 20:45
Naime, na fotografiji glumica doji dok ju otac hrani, a u statusu ispod fotke objasnila je zašto je odlučila objaviti fotku za koju kaže da je vjerojatno "najneinstagramskija ikad".
Pogledaj originalni članak

Glumica Lana Gojak Bajt (37) na svojem je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira sa svojim tatom i kćerkicom Pinom. Lana je ovaj zaista prekrasan obiteljski trenuta odlučila objaviti kako bi pokazala da imati malu bebu zaista nije lako. Naime, na fotografiji glumica doji dok ju otac hrani, a u statusu ispod fotke objasnila je zašto je odlučila objaviti fotku za koju kaže da je vjerojatno "najneinstagramskija ikad".  

"Ovo je vjerojatno najneinstagramskija fotka ikad i dugo se premišljam objaviti je ili ne. Objavljujem je jer mi je jako draga i pokazuje koliko je za uspješno dojenje potrebna podrška i ljubav okoline. Evo me tata hrani dok ja hranim Pinu koja je ovdje imala svega mjesec dana. Podoji su bili svakih sat, sat i pol vremena i trajali po pol sata. Dakle na cici non stop, nemalo puta ne stigneš ni na WC, a kamoli jesti i piti. A sve to moraš da bi imao mlijeka" započela je Gojak Bajt i nastavila:

 

"Zašto pišem sve ovo? Zato što mi se puno žena javlja i želim da znate da je ok da vam je teško, da je ok da odustajete ako vam je too much, da u slučaju da ipak ne odustanete s vremenom postane lakše, ali i da ćete stalno naletavati na nove izazove. Evo mene nakon 3,5 mjeseca dojenja kad je sve počelo funkcionirati kao urica zatekao mastitis, kurila sam 39.6 i čudila se kao pura dr*** jer sam bila uvjerena da se to događa samo na početku",  dodala je , te poslala važnu poruku svima.

"Zato tražite podršku i budite podrška sestri, prijateljici ili nekoj random ženi. Ne osuđujte jer netko doji ili ne doji. Svatko ima svoje razloge, a jednadžba je jedna: SRETNA MAMA = SRETNA BEBA" zaključila je.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.