objavila detalje

Hrvatska influencerica završila na hitnoj: 'Probudila me najjača bol koju možete zamisliti'

Foto: YouTube
Foto: Instagram
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Foto: YouTube
15.08.2021.
u 12:30
Naime, ova 22-godišnjakinja na svom kanalu na Youtubeu, gdje ima 192.000 pratitelja otkrila je da je završila na hitnoj.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ela Jerković iz Splita, koju na Instagramu prati 398.000 ljudi objavila je novi video. Naime, ova 22-godišnjakinja na svom kanalu na YouTubeu, gdje ima 192.000 pratitelja otkrila je da je završila na hitnoj. 

Ela se dva dana zabavljala na Zrću, a onda je zbog snažne boli u trbuhu završila na infuziji. 

- U sedam ujutro me probudila najjača bol koju možete zamisliti, pa je moj dečko zvao hitnu - kazala je Jerković u videu. 
Dodaje i da noć ranije nije tulumarila, već je išla ranije u krevet, jer je htjela ići na bungee jumping. Naglasila je i da nije konzumirala alkohol. 

Kazala je i da joj nije jasno od čega je bol mogla nastati, tako da je uzrok još uvijek nepoznat

- Obećala sam da ću skočiti, ali ne mogu ni hodati normalno, kamoli skakati. Voljela bi skočiti pa da budem sretna i euforična, a ne da umirem - rekla je. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

RE
Resetarac
15:38 15.08.2021.

Stara 22 godine!! Influencerica? Kojim znanjem ili iskustvom može dotična damica privući skoro 200 tisuća =~bivjetara? Kuda to ide civilizacija? 🤔 😳

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
15:37 15.08.2021.

2 dana na Zrću a nije tulumarila i nije pila? Prilično smiješna izjava. Ženska završila na ispumpavanju očito.

CR
crocro
18:30 15.08.2021.

Ovo što piše niti pas s maslom ne bi probavio. S kojim cijljem je ovo napisao a da je sadržajno potpuno beznačajno i smiješno, stvarno nije poznato. Koje značenje za javnost ima ova anonimka koja ništa nije napravila a da bi bilo korisno za Hrvatsku. S druge strane, oni koji doista nešto rade korisno za Hrvatsku, njih nitko ne spominje. Ovo je nasilje prema čitateljima jer im se serviraju potpuno nebitne informacije koje nisu interesantne pužu golaću a kamoli razumnim ljudima.