U Tomislavgradu

Hrvatska je dobila Miss dijaspore! Ona je Tomislava Dukić

Foto: Studio Krišto za Miss Hrvatske / PR
Foto: Studio Krišto za Miss Hrvatske / PR
Foto: Studio Krišto za Miss Hrvatske / PR
Foto: Studio Krišto za Miss Hrvatske / PR
Foto: Studio Krišto za Miss Hrvatske / PR
Foto: Studio Krišto za Miss Hrvatske / PR
09.10.2023.
u 09:28
U programu, koji su vodili Frano Ridjan i Maja Pašalić, nastupio je Ivan Ivica Martić te kao specijalni gost večeri Mate Bulić i umjetnica na violini Nikolina Pandža Skoko iz Mostara
Pogledaj originalni članak

U dvorani Gospodar prstenova u Tomislavgradu održao se izbor Miss hrvatske dijaspore 2023. powered by Eko Stridon. Pobijedila je dvadesetpetogodišnja Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu , vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima te zdravom životu. Za njezine pratilje proglašene su Monika Bodulović i Margita Hrženjak.

Djevojke su nosile odjeću dizajnerice iz Tomislavgrada Marijane Dukić odnosno njen brand torbi Mon Cheri, Angels fashion te vjenčanice salona vjenčanica Nikolina. Kako bi zablistale na izboru pobrinuli su se beauty studio M by Martina Kelava, frizerski salon „Z“ by Zdravka Mihojević,  beauty studio „Milla“ by Milla Mamić, beauty studio „DM“ Dragice Mioč, make up artistica Dražena Tokić i frizerski studio Pink Lady  Cecilije Smiljanić.

VEZANI ČLANCI

rasprodala četiri arene

Nevjerojatan oglas na Njuškalu: 'Prodajem karte za koncert Aleksandre Prijović za 10.000 eura'

Aleksandra će u Zagrebu nastupati od 1. do 4 . prosinca i to u sklopu svoje turneje „Od istoka do zapada“, a tada će zapjevati i svoje pjesme „Ja sam odlično“, „Legitimno“, „Testament“, „Za nas kasno je“ i brojne druge. Kreator oglasa prodaje ulaznice za prvi koncert i kaže da je 10.000 eura cijena po kojoj bi se rastao od ulaznica, a na koncert planira ići.

 

U programu, koji su vodili Frano Ridjan i Maja Pašalić, nastupio je Ivan Ivica Martić te kao specijalni gost večeri Mate Bulić i umjetnica na violini Nikolina Pandža Skoko iz Mostara. Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek naglasila je kako je izuzetno raduje što je nakon toliko godina uspjela realizacija eventa Miss hrvatske dijaspore.

Izbor za Miss hrvatske dijaspore ujedno je i posljednji održan izbor na kojem se birala predstavnica za finale. Ona se, kao i sve županijske pobjednice, plasirala direktno u finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, izbora za Miss Hrvatske 2023. Ove se godine slavi njegova 30. obljetnica, a najljepša Hrvatica bit će okrunjena 27.studenog u Zagrebu.

VIDEO Sandra Perković iznenadila svojim novim izdanjem, pratitelji joj poručili: Predobro ti stoji

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
Barba56
12:23 09.10.2023.

Lijepa je .