deniss grgić

Hrvatska Megan Fox pozirala na jahti u Dubrovniku i pokazala fantastičnu figuru: 'Savršeno'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
28.10.2023.
u 21:30
Deniss Grgić se javila iz Dubrovnika gdje je pozirala u dvodijelnom crnom badiću te tako istaknula svoju odličnu figuru
Pogledaj originalni članak

Hrvatska akademska slikarica Deniss Grgić prije nekoliko dana javila se iz Rima gdje je na ulicama Vatikana pozirala, a dogodila joj se mala neugodnost. Naime,  tijekom poziranja za fotografiju dogodila joj se mala neugodnost te je na ulici priredila pravi show. Naime, Deniss se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultrakratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala malo previše. "Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", pisali su joj u komentarima pratitelji. 

Sada se pak javila iz Dubrovnika gdje je pozirala u dvodijelnom crnom badiću te tako istaknula svoju odličnu figuru. "Goriš", "Prekrasna", "Aloo", "Najljepša", "Deniss na vratima", "Savršeno", pisali su joj pratitelji.

Inače, Deniss na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 tisuća ljudi. Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je i nadimak hrvatska Megan Fox

Podsjetimo, Deniss je šira publika upoznala u showu 'Ples sa zvijezdama', a ona je prva napustila natjecanje. Deniss je plesala s Jakovom Bijelcem, a u eliminacijama su se našli zajedno s Emilijom Kokić i njezinim mentorom Patrikom te Alenom Liverićem i njegovom mentoricom Elom. Žiri je od ispadanja spasio Alena i Elu, a publika je odlučila da natjecanje nastavljaju Emilija i Patrik pa su Deniss i Jakov prvi morali napustiti show ne skrivajući razočarenje. - Malo je tuga, ali što je tu je. Mi nastavljamo treninge- kazao je Jakov nakon ispadanja, a s njim se složila i Deniss.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž je tuži zbog kuće u Balama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
22:29 28.10.2023.

na luchichevoj jahti ..