IZNENAĐENJE

Hurem nasamarila obožavateljice i crvenu kosu obojila u crno

Foto: Facebook
hurem (1)
Foto: Facebook
hurem (1)
Foto: RTL Televizija
hurem (1)
13.02.2013.
u 18:07
Novim imidžem pohvalila se na na svojoj Facebook-stranici i izazvala salve pohvala. Navodno je Meryem boju kose promijenila zbog nove uloge, ali vrlo se brzo namjerava vratiti bakrenim nijansama koje su postale njen zaštitni znak.
Pogledaj originalni članak

Baš kad su žene diljem Turske, a i šire počele dolaziti u frizerske salone i tražiti “Hureminu boju kose”, zvijezda serije “Sulejman Veličanstveni” Meryem Uzerli crvenu kosu obojila je u crno.

Novim imidžem pohvalila se na na svojoj Facebook-stranici i izazvala salve pohvala. Navodno je Meryem boju kose promijenila zbog nove uloge, ali vrlo se brzo namjerava vratiti bakrenim nijansama koje su postale njen zaštitni znak, a kojima navodno nije mogao odoljeti ni njen partner iz “Sulejmana” Halit Ergenç. Lijepa 30-godišnja glumica njemačko-turskog podrijetla već je eksperimentirala s crnom kosom. U listopadu prošle godine snimila je provokativni editorijal za turski Vogue u stilu 1970-ih. Osim oskudnih krpica, na sebe je tada stavila crnu periku sa šiškama, a modni urednici bili su oduševljeni njenom transformacijom.

– Ona je poput kameleona, treba se igrati njezinom mističnom ljepotom – rekli su urednici koji su bili zapanjeni i njenim prodornim plavim očima. Već tada, unatoč brojnim komplimentima za atraktivan izgled, Meryem je izjavila da privatno ipak ne namjerava mijenjati boju. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li njena nova boja označiti i novi frizerski hit.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

M3
Miške 3
18:40 13.02.2013.

Ma kakovu boju kose imala, prekrasna je.

IS
istina123
19:00 13.02.2013.

Svaka čast ovoj ljepotici. Kada če prestati emitiranje sapunice u kojoj se krivo prikazuje sulejmana i njegove osmanlije.

DU
Deleted user
08:50 15.02.2013.

Zgodna je...tu mi sliči na glumicu Ally Walker