Do posljednjeg zbora

I medicinske sestre KBC-a Zagreb u utrci za najbolji zbor

Foto: ''
I medicinske sestre KBC-a Zagreb u utrci za najbolji zbor
17.03.2012.
u 09:00
Večeras počinje HTV-ova glazbena poslastica u kojoj će se za titulu najboljeg natjecati ukupno petnaest zborova iz cijele Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvećih projekata Zabavnog programa HTV-a napokon će ugledati svjetlo dana. Prve četiri emisije showa, u kojem se natječe ukupno petnaest zborova u tri glazbena žanra, pop rocku, klasičnoj i etnoglazbi, već su snimljene, a peta, u kojoj će ostati šest zborova, kreće uživo. Tad se uz ocjene žirija u izbor uključuje i publika. U osmoj, finalnoj emisiji, samo će gledatelji svojim glasovima odabrati pobjednika.

– Uvjerena sam da će se gledatelji ugodno iznenaditi emisijom, kao što sam i ja. Ti ljudi ne samo da pjevaju nego većina njih vježba koreografije za nastup i odlično pleše! – kaže članica žirija Sanja Doležal. Vokalne mogućnosti natjecatelja uz nju će ocjenjivati kazališni redatelj Krešimir Dolenčić i maestro Vladimir Kranjčević. Od prijavljenih 936 natjecatelja i 35 zborova koji su bili na audiciji žiri je odabrao petnaest najboljih. Među njima naći će se i zbor medicinskih sestara i tehničara KBC-a Rebro koji su već u prvoj emisiji oduševili žiri. Hoće li do finala, vidjet ćemo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.