prije slavnih glumica

Ida Prester pokazala koji trend je ona nosila prva: 'A svi ste mi se smijali'

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Promo
Ida Prester
Foto: instagram
Foto: Promo
Ida Prester
Foto: Promo
Ida Prester
Foto: Promo
Ida Prester
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Promo
Ida Prester
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
10.07.2022.
u 11:54
Ida je podijelila kolaž fotografiju sebe u rozom kompletiću od prošle godine te dvije fotografije Megan Fox i Anne Hathaway od ove godine.
Pogledaj originalni članak

Roza boja hit je posljednje vrijeme te se mnoge poznate žene mogu vidjeti u žarko rozim kombinacijama. Primjerice, glumica Megan Fox je za premijeru dokumentarnog filma svog zaručnika Machine Gun Kellyja u New Yorku, odjenula dvodijelnu rozu sjajnu haljinu, a uskladila se i s njim jer je i on bio u rozom. Naime, njegov dokumentarac nosi ime "Machine Gun Kelly's Life in Pink" stoga je ova boja bila i očekivana. 

Još jedna u rozom ovaj vikend je bila i glumica Anne Hathaway koja se na reviju brenda Valentino pojavila u njihovoj šljokičastoj kratkoj haljini. 

A naravno, treba spomenuti i trenutno snimanje Barbie filma u kojemu glumci Margot Robbie i Ryan Gosling gotovo uvijek nose rozo. 

Međutim, naša voditeljica Ida Prester još je prošle godine ponosno nosila roze komplete, a fotografiju je pokazala i pratiteljima. Naime, Ida je podijelila kolaž fotografiju sebe u rozom kompletiću od prošle godine te dvije fotografije Megan Fox i Anne Hathaway od ove godine.

- Eee kad sam ja ovo nosila prošle godine, svi ste mi se smijali - napisala je pored fotografije.

"Top top", "Meni je tvoja kombinacija mnogo ljepša i ukusnija", "Ispred svog vremena", "Nitko pametan se nikad nije smijao Barbie", pisali su joj oduševljeni pratitelji. 

VIDEO>>Počela Ultra! Patrijaneri iz cijelog svijeta opkolili Split

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MO
moroder12
13:14 10.07.2022.

VL je prešao granicu, ovo je već provociranje...

LL
lijepa_li si
12:53 10.07.2022.

je je..beogradski buvljak ispred, milana, pariza, ny, a i šire.

RO
romobil
15:15 10.07.2022.

Ko je ova?