MasterChef

Idealan dečko spoj je Marijana Bana i Johnnyja Deppa

Foto: vl
Masterchef (1)
Foto: vl
Masterchef (1)
Foto: vl
Masterchef (1)
09.10.2012.
u 08:30
Snježana Lelas prva je finalistica kulinarskog showa Nove TV koja je vraćena doma, no unatoč tomu ne žali što se prijavila.
Pogledaj originalni članak

Zbog trančiranja piletine Snježana Lelas prva je finalistica MasterChefa koja je izbačena iz showa, no unatoč tomu ne žali što se prijavila.

– Moj brat je tvrdio da nemam što tražiti u showu i njemu za dišpet odlučila sam se prijaviti – otkriva Snježana koja će za tri dana proslaviti 25. rođendan.

Proučavanje svemira

Kaže da je naučila poneki koristan trik, a ni jednom od tri stroga člana žirija reality showa Nove TV ne zamjera ništa. Splićanku su ostali kandidati nazivali dobrim duhom MasterChef vile zbog zaraznog osmijeha i vječnog optimizma.

– Jako me rastužilo kad sam na trećoj godini faksa dvaput pala jedan ispit. Možda se nekima čini da je to banalno, ali jedino me škola može ražalostiti. Na sve drugo gledam kao na nešto što će brzo proći – veli studentica informatike i matematike koja je oduvijek zaljubljena u astronomiju. Slobodno vrijeme, osim u proučavanju zakona svemira, voli provoditi u društvu prijatelja, a dečka nema.

Vjerni navijač

– Nikad nisam bila u vezi jer nisam tip osobe koji će se upuštati u nešto površno što će potrajati mjesec dana. Svi kažu da imam čudan ukus jer volim pomalo klošarski tip muškarca. Sviđa mi se karakter Marijana Bana, a izgled Johnnyja Deppa – kaže Snježana čija je najveća mana kašnjenje.

– Kasnim na sve osim na misu i utakmice Hajduka – kaže krhka Snježana koja u muškom društvu svaku Hajdukovu utakmicu gleda sa sjeverne tribine.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.