Mnogima nije omiljena

Igor je predstavio namirnice i nisu svi oduševljeni: Probat ću, ali nisam obožavateljica

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
01.05.2023.
u 18:00
Natjecatelji iz Karlovačke županije ovog tjedna se natječu u "Večeri za 5 na selu", a prvi kuha Igor Grgić iz Ozlja
Pogledaj originalni članak

Ovog tjedna u "Večeri za 5 na selu" svoje kulinarske vještine će gledateljima prezentirati natjecatelji iz Karlovačke županije, a prvi će kuhati Igor Grgić iz Ozlja. On radi u obiteljskom obrtu i kroz emisiju želi promovirati svoj kraj, a komunikativna je osoba i voli zabavu pa su to bili neki od razloga zašto se prijavio u ovaj RTL-ov show. 

Voli kontinentalnu kuhinju pa će u skladu s tim složiti i jelovnik za svoje večerašnje goste, a na popisu njegovih namirnica su: junetina, jetrica, teletina, kroketi, gljive, mrkva i jabuke, prenosi RTL i otkriva kakvu su bili komentari ostalih natjecatelja kada su pročitali koje namirnice ih očekuju večeras.

- Junetina, dobro, jetrica… Dobro, probat ćemo, ali nisam obožavateljica - komentirala je natjecateljica Lucija Janjanin. Ivani Čavalić većina navedenog se sviđa. - Posebno jetrica ako budu dobro pripremljena, gljive također, jabuke malo manje, ali prolazi bez problema - poručuje Ivana. Kakve će još reakcije biti na jetricu gledatelji će saznati večera od 20.15h kada se emitira prva emisija ovog tjedna. 

Osim Igora u ovom tjednu se natječu Lucija Janjanin, Ivana Čavalić, Zdenka Puškarić i Zoran Jergović.  Karlovčanka Lucija je mlada ekonomistica koja trenutno radi kao knjigovotkinja i jako voli kuhanje zbog čega i dolazi u 'Večeru za 5 na selu'. Osim toga, u emisiju se prijavila kako bi stekla novo iskustvo i upoznala nove prijatelje.  Zdenka je iz naselja Zagorje Ogulinsko i na njezinom jelovniku uglavnom su tradicionalna jela od domaće juhe, gulaša, pečenog mesa te priprema i svoje pekmeze i sokove.

Ivana je naselja Sveti Petar i po zanimanju je medicinska sestra. Mama je četvero djece i veli kako voli kombinirati tradicionalno i moderno u svojim jelima, a kako je podrijetlom iz Slavonije voli miks slavonske i ličke kuhinje i sklona je improvizaciji prilikom kuhanja.  Ekonomist Zoran dolazi iz mjesta Oštarije i njemu je omiljena mediteranska kuhinja i tvrdi da je majstor u pripremi mesa i plodova mora, a slabo područje su mu slastice.

VIDEO Žanamari progovorila o napadu agresivnog muškarca: 'Tukla sam ga i rukama i nogama pa pobjegla'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz