KRAJ LJUBAVI

Igor Kojić se oglasio i komentirao razvod od Severine, poslao je i znakovitu poruku

Foto: Instagram
Igor Kojić
Foto: Instagram
Igor Kojić
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.08.2021.
u 10:33
- Sve je rečeno, hvala na razumijevanju - kratko je poručio Kojić, te je je na svom Instagram profilu objavio i fotografiju s kumom Borisom Đikanovićem.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jučer objavljeno kako su se nakon šest godina braka razveli Severina Vučković i Igor Kojić, danas se za medije prvi put oglasio Kojić.

- Sve je rečeno, hvala na razumijevanju - kratko je poručio novinarima Slobodne Dalmacije koji su ga zvali za komentar. 
Kojić je na svom Instagram profilu objavio i fotografiju s kumom Borisom Đikanovićem. 

- Kum: To je jedan od načina na koji se Bog brine o nama - napisao je i dodao emotikon ruku u molitvi - napisao je pokraj fotografije na kojoj su Boris i on zagrljeni, a iza njih sviraju harmonikaš i kontrabasist.

Foto: Instagram
Igor Kojić

Podsjetimo, nakon mjeseci nagađanja kako je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, u četvrtak je i službeno došao kraj braku Severine i Igora Kojića. Kako doznajemo, sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

- Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod - kazala nam je Severina kratko. Doznali smo i kako će pjevačica vratiti prezime na svim službenim dokumentima.

VIDEO: Severinina i Igorova ljubavna priča bila je poput filmske

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr