Tri,dva,jedan -kuhaj!

Imamo trudnicu pa nas je prvi put četvero u žiriju

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
02.01.2017., Zagreb - U Kaptolskoj kleti kuhari Tomislav Spicek, Zeljka Klemencic, Ivan Pazanin i voditeljica Doris Pincic predstavili su novu sezonu showa Tri, dva, jedan - kuhaj. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
02.01.2017., Zagreb - U Kaptolskoj kleti kuhari Tomislav Spicek, Zeljka Klemencic, Ivan Pazanin i voditeljica Doris Pincic predstavili su novu sezonu showa Tri, dva, jedan - kuhaj. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Tri,dva,jedan -kuhaj
04.01.2017.
u 08:21
U četvrtoj sezoni kulinarske emisije RTL-a u žiriju su opet kuhar Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Željka Klemenčić, koja čeka bebu
Pogledaj originalni članak

Četvrta sezona, novih deset natjecateljskih parova, sto zadataka, novih pet kilograma viška koje, kako kaže, po sezoni dobije vodeći show glumica Doris Pinčić Rogoznica i prvi put četiri člana žirija jer – Željka Klemenčić je trudna. Ukratko počelo je snimanje kulinarske emisije RTL-a “Tri, dva, jedankuhaj!”, a najavio ga je Tomislav Špiček večerom koju je pripremio za kolege u restoranu Kaptolska klet u kojem je šef kuhinje.

Stres nestaje uz obitelj

– Stresnije je sigurno biti šef restorana nego žirirati u kulinarskom showu, ali i popularnost nosi svoje probleme. Treba za ljude biti stalno dobro raspoložen, a to ne možeš uvijek. Mene od Kaptola do Trga zaustavi 20 ljudi, žele se smijati i razgovarati i ta je strana malo zamorna – govori Špiček dok peče patkice na roštilju i rola štrukle pa kaže da dnevno ne radi manje od deset sati, a u kuhinji nadzire 14 ljudi. Što se tiče njegovih kolega iz žirija, o Ivanu Pažaninu kaže da izgleda bolje nego lani, a za trudnu Željku Klemenčić kaže:

– Ma tu nema problema. Ja sam na Sv. Duhu svladao dvodnevni porodnički tečaj tako da, ako se što dogodi, mogu reagirati na vrijeme. Dugo je to čekala i baš mi je drago zbog nje!

Mnogi ga percipiraju kao strogog i on to ne niječe jer je uvjeren da dobru ocjenu treba zaraditi.

– Kada sam počinjao raditi, trebao sam se zbilja pokazati jako dobrim da bi me pohvalili. U kuhinji trebaju biti čvrsti ljudi, ne ide to mile-lale... Od stresa se oslobađam kada izađem iz kuhinje, i to uz obitelj. Odemo na plivanje ili u prirodu. Moji roditelji bave se poljoprivredom pa me opušta provesti dan s tatom u šumi gdje se samo s njim mogu svađati, ni s kim drugim – smije se Špiček.

A kada je o strogosti riječ, ista kao i u prethodnim sezonama prema kandidatima bit će i Željka Klemenčić.

– Ljudi misle da sam stroža nego što jesam, a dokaz je da više pamte vizualni dojam nego ocjene koje dajem. Naime, uvijek sam davala više ocjene od ostalih – kaže pa o trudnoći dodaje:

– Nisam imala mučnine, želudac me služi dobro, nisam osjetljiva trudnica, ali s obzirom na stanje, možda si eventualno ove godine dopustim da neko jelo ne kušam. Do sada sam kušala baš sva jela kandidata.

Kada je o njezinu kuhanju riječ, kaže: – Kuham za sebe i obitelj i jako jednostavno. Volim sva jela koja se kuhaju u velikom loncu, sve cušpajze, mesa u komadu i dobra sam s tijestima svih vrsta, dizanim, vučenim, prhkim.

Njihov kolega s mora, Ivan Pažanin, šef restorana u Trogiru, vrstan je u mediteranskim jelima, a od nove sezone, kaže, očekuje da bude još zaigranija.

– Bit ću opušteniji. Već je splasnula i popularnost i prepoznavanje na ulici, ali sad će se to vratiti! – šali se za kraj.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FA
Fake
10:44 04.01.2017.

Odlična emisija sa odličnim voditeljima.Bravo,svaka čast i samo tako i dalje.

RA
raikonen
12:42 04.01.2017.

Opa, tko ga je napaco