Čuvana utvrda

Imanje para Jolie - Pitt u Francuskoj čuvaju bivši vojnici

Foto: Pixsell
Imanje para Jolie - Pitt u Francuskoj čuvaju bivši vojnici
28.07.2010.
u 09:52
Andrew Morton u svojoj knjizi o glumici Angelini Jolie piše kako na njezinu imanju radi 25 članova posluge, osim dadilja, čistačica i kuhara, zaposleno je i medicinsko osoblje.
Pogledaj originalni članak

O kućanstvu najzgodnijeg para u Hollywoodu, Angeline Jolie i Brada Pitta, brine se 25 članova posluge. Tako barem u svojoj knjizi o Angelini tvrdi njezin autor Andrew Morton. Na velikom imanju Chateau Miraval u Francuskoj, koji je par kupio 2008., osim služavki i vrtlara, zaposleno je nekoliko članova medicinskog osoblja i dadilja. Autor piše kako su dadilje uglavnom iz Vijetnama, Konga i Amerike, a imanje čuvaju šestorica bivših vojnika. Morton tvrdi kako je seksepilna glumica u mladosti rijetko viđala majku Marcheline Bertrand.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DR
dreamteam
11:04 28.07.2010.

I sto tu ima cudnoga?Nisu oni jedini. Pa sva takva imanja imaju svoju poslugu i svoje cuvare.

MA
maivla
13:31 28.07.2010.

E, lagano me zaboli neka stvar.

YA
yahoo
13:50 28.07.2010.

a dosade..svaki dan neka glupa vijest...

Još iz rubrike Showbiz