Burno u showu

Ina i Dina se posvađale bar tri puta tijekom kuhanja!

3,2,1 kuhaj
3,2,1 kuhaj
3,2,1 kuhaj
3,2,1 kuhaj
3,2,1 kuhaj
3,2,1 kuhaj
3,2,1 kuhaj
09.03.2016.
u 23:21
Da je njihov vepar zapravo jelen otkrio im je Ivan, što djevojke nije potpuno obeshrabrilo
Pogledaj originalni članak

Treći dan boravka u šumi nije dobro prošao za natjecatelje showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. Sami su birali namirnice s kojima su teško baratali, pa su takve ocjene i dobili – sve redom četvorke i trojke.

Najbolji par dana bili su Honorata i Josip sa solidnih 16, a najgori Željko i Snježana s mršavih osam bodova, dok su se sestrične iz Siska svađale tijekom kuhanja.

Panika i guranje u dućanu učinilo je svoje – zbog lošeg odabira namirnica natjecatelji su sinoć kiksali najviše u pripremama mesa od divljači. U Snježaninom i Željkovom predjelu i glavnom jelu niti jedna namirnica nije bila divlja, odnosno iz šume. „Jelo je nedovršeno, a kunić nije šumska, divlja životinja. A i tjestenina vam je ćelava. Gdje je vaš umak koji ste bili zgotovili? Zašto ga niste stavili? Ovako tjestenina izgleda suho“, komentirala je Željka Klemenčić njihovu prezentaciju jela, za koju im je žiri dodijelio ukupnu ocjenu osam.

Ina i Dina su se tijekom kuhanja barem tri put posvađale jer se nisu mogle dogovoriti što pripremiti. Da je njihov vepar zapravo jelen otkrio im je Ivan, što djevojke nije potpuno obeshrabrilo. Međutim, Špiček im je objasnio da su si same krive za prikupljenih 11 bodova, i to zbog odabira krivog komada mesa zapravo zakomplicirali život. 

I jučerašnji je najbolji par, Marina i Mario, dobio dosta loše ocjene za svoje nedorečeno predjelo od šljiva umotanih s pancetom i žilavo meso. Međutim, s ukupno 15 bodova nalaze se tik ispod najbolje ocjenjenog para sinoć, Honorate i Josipa koji su pripremili ragu od Špičeku omiljene divljači – zeca, uz zelene rezance od koprive.

Ako se pogleda stanje na tablici ukupnih ocjena, svi parovi Crvenog tima sutra imaju šansu za popravak. Koja dva para idu kući, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ sutra u 21:05 na RTL-u!

>>Smatrate li ovakve prizore na televiziji neprimjerenima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.