PUKNI ZORO

Indira Forza dočekala zoru s tamburašima

Foto: Matija Škalić
Indira Forza
Foto: Matija Škalić
Indira Forza
Foto: Matija Škalić
Indira Forza
Foto: Matija Škalić
Indira Forza
Foto: Matija Škalić
Indira Forza
Foto: Matija Škalić
Indira Forza
Foto: Matija Škalić
Indira Forza
07.02.2019.
u 16:25
- Ova pjesma kao stvorena je za dobre fešte, ne postoji čovjek koji se ne voli zabaviti i ponekad zapjevati s društvom. „Pukni Zoro“ je definitivno okidač i za one koji vole sjediti zavučeni u kutu - kazala je Indira
Pogledaj originalni članak

Nije tajna da se Indira Forza i tambura vole javno, zato i ne čudi da je novi singl sa samostalnog albuma Valkira upravo duet s tamburaškim sastavom Dyaco, pjesma „Pukni zoro“.

Glazbu potpisuje Ante Pecotić, produkciju Bojan Šalamon Shalla, a tekst „Pukni zoro“ napisala je Indira Levak. Pronašla je pravu formulu riječi kako dotaknuti svaku dušu i probuditi emocije.

- Ova pjesma kao stvorena je za dobre fešte, ne postoji čovjek koji se ne voli zabaviti i ponekad zapjevati s društvom. „Pukni Zoro“ je definitivno okidač i za one koji vole sjediti zavučeni u kutu. E nema toga kad se pojavimo moji prijatelji iz benda Dyaco i ja! Svi su tada na nogama!“ – objasnila nam je Indira koja je blistala na snimanju zahvaljujući svom glam timu Vikler i ruž te stajlingu koji potpisuje Martina Sporiš, a koji je unio akcent u bojama u cijelom konceptu spota koji je redatelj Marko Zeljković zamislio kao kontrast noći, koja uvijek krije dobru zabavu i mirne zore, koju su Indira i Dyaco dočekali u kutjevačkim podrumima.

Dyaco već godinama surađuje s Indirom Forzom i ovaj je duet bio logičan slijed njihove glazbene suradnje.

- Naše tambure i Indirina energija savršena su kombinacija za dobru zabavu, to se dogodilo i na snimanju ove pjesme što mislim da se osjeti u zvuku, a sada vidi i u ovom spotu. Spremamo mi još puno toga za našu publiku - otkrio je za kraj Danijel Car iz Dyaca.

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.